94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?
Hogy ossz be 95 ezret??? Ez komolyan kérdés?
Amúgy meg szánalmas vagy.
Kedves kérdező!
Tudnál esetleg írni egy listát, hogy az elmúlt 3 évben mit tettél, hogy jobb legyen a helyzeted?
Akkor lehet, hogy jobban tudna segíteni az itteni közösség.
24-es, semmit nem tett, csak nagyjából három éve havonta-kéthavonta egyszer idefossa, hogy a szülei milyen sz.metek amiért 27 évesen már csak elküldték, hogy önállósodjon, és az a baja, hogy ő nem érzi felnőttnek magát, ő egy "gyerek" 26 évesen (anno még ezen rugózott átlag hetente)...
Azóta eltelt kb 2-3 év, még mindig mindenki hülye csak ő nem :D
"eleinte még 26 éves volt"
Ja nekem is az ugrott be, hogy ez a 25 éves kérdező. Egy időben minden nap feltett egy 25 éves leszek/vagyok/múltam, innentől vége az életnek? Kérdést. Már akkoriban is arról sírt, hogy a szülei ki akarják rakni, épp ideje volt.
"Annyian támadják a kérdezőt"
Ne haragudj, de a kérdező nettó 4-5 éve itt siránkozik azon, hogy ő nem tud felnőni és nem akar önálló lenni. Az ilyennek milyen tanácsot lehet adni? 5 év alatt napi rendszerességgel kapott tanácsokat, és 5 év után még mindig ott áll, hogy csak rinyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!