Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 94 ezer Ft-om maradt, miután...

94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
32%
Ha jól nézel ki és megfelelően hajlékony vagy, akkor prostinak elmehetsz. Csak a bácsiknak ne sírj ennyire szex közben, mert betömik valamivel a szádat
tegnapelőtt 05:56
 22/56 anonim ***** válasza:
66%

Hogy ossz be 95 ezret??? Ez komolyan kérdés?

Amúgy meg szánalmas vagy.

tegnapelőtt 08:16
 23/56 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, anyádék egészen sokáig eltartottak, én már 23 évesen elküldtelek volna otthonról, mert szörnyű a követelőző, a segget a földhöz verős "én, én, én, NEKEMJÁR!" stílusod.
tegnapelőtt 08:18
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Tudnál esetleg írni egy listát, hogy az elmúlt 3 évben mit tettél, hogy jobb legyen a helyzeted?

Akkor lehet, hogy jobban tudna segíteni az itteni közösség.

tegnapelőtt 09:16
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

24-es, semmit nem tett, csak nagyjából három éve havonta-kéthavonta egyszer idefossa, hogy a szülei milyen sz.metek amiért 27 évesen már csak elküldték, hogy önállósodjon, és az a baja, hogy ő nem érzi felnőttnek magát, ő egy "gyerek" 26 évesen (anno még ezen rugózott átlag hetente)...

Azóta eltelt kb 2-3 év, még mindig mindenki hülye csak ő nem :D

tegnapelőtt 09:57
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha ennyire gyereknek érzi magát akkor keressen magának egy sugarmommy-t/daddy-t, aki eltartja
tegnapelőtt 11:20
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

"eleinte még 26 éves volt"

Ja nekem is az ugrott be, hogy ez a 25 éves kérdező. Egy időben minden nap feltett egy 25 éves leszek/vagyok/múltam, innentől vége az életnek? Kérdést. Már akkoriban is arról sírt, hogy a szülei ki akarják rakni, épp ideje volt.

tegnapelőtt 16:42
 28/56 anonim ***** válasza:
2%
Annyian támadják a kérdezőt, de mégis következő hònap fizetésig tényleg nagyon nehéz lehet beosztani 94 ezret. Mi az mai világban? Azért nagyon sz@r dolog az, hogy minden hònapban csak a tùlélés megy neki.
tegnapelőtt 17:53
 29/56 anonim ***** válasza:
94%
Nem tiltja meg senki, hogy akár csak havonta kétszer elmenjen akár segédmunkázni egy építkezésre. A pénze is több lenne és legalább fáradt lenne a picsogáshoz. Még főzni is lusta, de nehéz neki nagyon.
tegnapelőtt 18:35
 30/56 anonim ***** válasza:
94%

"Annyian támadják a kérdezőt"

Ne haragudj, de a kérdező nettó 4-5 éve itt siránkozik azon, hogy ő nem tud felnőni és nem akar önálló lenni. Az ilyennek milyen tanácsot lehet adni? 5 év alatt napi rendszerességgel kapott tanácsokat, és 5 év után még mindig ott áll, hogy csak rinyál.

tegnapelőtt 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!