Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 94 ezer Ft-om maradt, miután...

94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
65%
Párom is 1600-1800 körül kereset kint Németben, mindig azt mondja, hogy úgy élt, mint "Marci hevesen" soha nem voltak anyagi gondjai. Emellett az anyukájának és a lányának is küldött haza pénzt, úgyhogy nekem ne akard bemesélni, hogy te ennyiből nem tudtál megélni ott sem.
nov. 13. 22:49
 52/81 anonim ***** válasza:
88%

1600 euróból kint biztos nem tud lakást bérelni.

Gondolom munkásszállón lakik:D

nov. 14. 05:22
 53/81 A kérdező kommentje:
Érdekes tettem már ki kérdést hogy jó fizetésnek számít 1600 euro, mindenki azt írta, hogy ez éhbér, de utállak titeket magyarok
nov. 14. 08:40
 54/81 anonim ***** válasza:
38%
53, akkor takarodj innen elfelé és vissza se nézz az utált magyarok közé. Buta szappan vagy gondolom…
nov. 14. 09:04
 55/81 Grizesteszta ***** válasza:
51%
#53: OK, utáljál minket bátran! Csak két apró megjegyzés: 1) vélhetően te is magyar vagy, és az önutálat nem egészséges.:) 2) Attól neked nem marad több lóvéd hó végére, hogy utálsz minket, tehát nem jó megoldást választottál! :)
nov. 14. 11:18
 56/81 anonim ***** válasza:
28%
#52 Igen, a munkáltató biztosította neki a szállást, de nem valami lepukkant helyet, ahol egymás hegyén-hátán voltak az emberek, mindenkinek volt saját szobája. Nyilván a konyha és a fürdő közös volt, kb. mint egy társbérlet.
nov. 14. 13:11
 57/81 anonim ***** válasza:
33%
56-os, azért ez nem az a külföldi álom, amiért sokan kimennek. 7-800 ezret itthon is megkereshet az ember, és nem kell egyedül élnie egy idegen országban, munkásszállón. Mert őszintén, ha már megyek, akkor igenis legyen egy saját lakásom és egy nem alja munkám.
nov. 14. 13:29
 58/81 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező 30 éves vagyok, idén költöztünk külföldre. Jelenleg csak a páromnak van melója, én nyelvtanfolyamra járok, de eddig az ő fizujából is megélünk. Mégis miről beszélsz, hogy külföldön is ugyanúgy lehet megélni mint Magyarországon? :D Aki menni akar, az tud, Ausztriában van egy rakás hoteles meló, szállást is kapsz, sokat kell melóznod eleinte? Igen. Nyelvet kell tanulnod? Igen. Nem kacsalábon forgó palotában élsz? Ez is igaz. De ha igazán tenni akarsz magadért, akkor teszel.
nov. 15. 14:34
 59/81 anonim ***** válasza:
77%

57-es ne éllj álomvilágban. Ha külföldre mész tenned kell érte, nem fog az öledbe hullani a jó.

Magyarországopn hol keres meg az ember 700-800 ezret? Komolyan érdekel. Mert az a munka amiért külföldön te 1600 eurt kapsz, MO-n kapsz érte max 200 ezret. De lehet sokat mondtam.

nov. 15. 14:39
 60/81 anonim ***** válasza:
19%

59, szia, agrármérnök és gépészmérnök házaspár vagyunk havi nettó 2,5 millával két gyerekkel, saját (csokos) házzal (aminek a hitelét még kb 5-6 évig fizetjük, mert megette az infláció), két kocsival.

De elmondom neked, hogy a rokonságban van egy fűtésszerelő, aki csak számlával dolgozik (ő is könyvel) és soha nem volt még 1,5 millió alatti havi jövedelme.

Esetleg mondanám apumat, közgazdász havi legalább 1,2 millióval.

Egy haverom villanyos, havonta legalább 2 millióval.

Volt gimis osztálytársam burkoló lett, ő is bőven 800e felett keres.

Ja, hogy mi mind többre vittük nyolc általánosnál? Jaaaaa

nov. 15. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!