Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, nektek engedik a...

Lányok, nektek engedik a szüleitek a géllakkot?

Figyelt kérdés
Apa igen, anya nem
nov. 9. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Anya igen, apa nem
nov. 9. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Apám letojta volna, mint mindent.

Nekem nem fizették volna anno a körmöst, mert úgy áll hozzá anyám, hogy felesleges luxus a felnőtt nőknek is ilyen helyre járni, gyereknek meg ne legyen műkörme. (Anyám nem vágja, hogy a kettő két külön dolog.)

Amikor otthon magamnak kezdtem el csinálni, azzal nem volt baja, mert hát nem ment el körmöshöz a gyerek, azt támogatta és engedte anyám. Inkább a körmöshöz járás, mint koncepció volt tabu.

nov. 9. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Nekem meg engednék de nem akarok. Apukám ellenzi, de úgy van vele hogy az én döntésem. Anyukámnak semmi baja vele. De én nem akarok. Szerintem nem higénikus + a sulink tiltja
nov. 9. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Hány évesen?
nov. 9. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
16 éves lány vagyok, jól tanulok, és sportolok, 3-4 hetente csinálom magamnak itthon, kb fél éve (a szett anyáé, ő is mutatta meg), és támogatják.💕
nov. 9. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Kb 15 éves koromtól engedték mindketten

Korábban nem is akartam

nov. 9. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

16 éves koromtól engedték, mind a ketten. Viszont az volt a szabály

,hohy azt nekem kell fizetnem, amivel nem is volt semmi baj. A diákmelós fizetésemből telt rá

Azóta is van géllakkom

Szerencsére a suli is engedte, de hallottam hogy van/volt olyan hogy tiltják

nov. 9. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
14 éves kortól okés szerintem.
nov. 9. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

Akkor nem lesz géllakkod, hogyha az egyik szülő nem engedi.

Megjegyzem, semmi baj, mert a géllakk nem két forint, és teljesen megértem, hogyha a szülő nem erre költene a saját fizetéséből.

nov. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!