Kiköltöznétek úgy külföldre, hogy egy ideig csak a szüleitekkel tudtok lakni egy kicsi, egy szobás lakásban?
"Ha megvan a miért, az ember minden hogyant kibír"
Bármit meg lehet oldani. Pl melegvíz: veszel egy kondibérletet (olcsón), és edzel is, de van hogy csak fürdeni mész, ha olyan kritikus a helyzet.
Ha mondjuk fél év alatt össze tudsz spórolni legalább egy saját szobára, már jó vagy.
Kizárt. Örültem, hogy végre leléptem tőlük, eszem ágában nincs velük lakni. Előbb megyek a híd alá, mint oda vissza.
Hideg vízzel nem lehet mosogatni ugyanis minden edény zsíros marad.
Attól is függ, mennyi időre. Ilyen körülményeket csak akkor vállalnék, ha reálisan várható, hogy max. 3-4 hónap után normális viszonyok közé tudnék költözni. Ami annyit jelent, hogy legalábbis külön szobában lakunk és nem kell centizgetni a meleg vizet.
Egyébként a mosogatást úgy oldanám meg, hogy másik napszakban csinálnám, mint amikor fürdünk. Ha pl. mindketten este fürdünk, akkor reggelre melegít a bojler újra vizet, tehát reggelenként mosogatnék. Vagy ha korán reggelre járnék, akkor amint munkából megjöttem, tehát 4-6 órával fürdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!