Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiköltöznétek úgy külföldre,...

Kiköltöznétek úgy külföldre, hogy egy ideig csak a szüleitekkel tudtok lakni egy kicsi, egy szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ráadásul mivel csak egy kis bojler van, annak érdekében, hogy fürdéshez maradjon meleg víz, többnyire hideg vízzel lehet mosogatni és kezet mosni.
szept. 13. 07:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs más megoldás és ez vezet a jobb jövő irányába, akkor igen. Ki lehet bírni.
szept. 13. 07:43
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Úgy érted, "külföldön" lennének ilyen körülmények? Ha ez munkaközvetítö általi "lakás", akkor ilyen munkát nem szabad elvállalni, ez a tipikus lehúzós eset
szept. 13. 07:48
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Én nem bírom elviselni őket, állandóan veszekednek, apám ak a feszkó és kötekedés a lételeme. Inkább laknék sátorban.
szept. 13. 07:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ milyen a viszonyotok. Ha rossz, akkor én nem mennék a helyedbe. Csak veszekedés, és idegeskedés lenne belőle. Ha jóban vagytok akkor persze, menj, aztán szép lassan összeszeded magad és eljössz.
szept. 13. 08:31
 5/24 anonim ***** válasza:
72%

"Ha megvan a miért, az ember minden hogyant kibír"

Bármit meg lehet oldani. Pl melegvíz: veszel egy kondibérletet (olcsón), és edzel is, de van hogy csak fürdeni mész, ha olyan kritikus a helyzet.

Ha mondjuk fél év alatt össze tudsz spórolni legalább egy saját szobára, már jó vagy.

szept. 13. 08:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Itthon milyen körülmények között élsz? Miért kellene kiköltözni?
szept. 13. 08:39
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha látom előre az új lehetőséget, akkor talán.
szept. 13. 09:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt. Örültem, hogy végre leléptem tőlük, eszem ágában nincs velük lakni. Előbb megyek a híd alá, mint oda vissza.

Hideg vízzel nem lehet mosogatni ugyanis minden edény zsíros marad.

szept. 13. 09:11
 9/24 A kérdező kommentje:
Itt Magyarországon munka szempontjából nem találtam meg a helyem, amiatt mennék ki, mert jóval többet lehet keresni. Tény és való, hogy mivel mások a szokásaink, voltak már kisebb viták.
szept. 13. 09:22
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, mennyi időre. Ilyen körülményeket csak akkor vállalnék, ha reálisan várható, hogy max. 3-4 hónap után normális viszonyok közé tudnék költözni. Ami annyit jelent, hogy legalábbis külön szobában lakunk és nem kell centizgetni a meleg vizet.

Egyébként a mosogatást úgy oldanám meg, hogy másik napszakban csinálnám, mint amikor fürdünk. Ha pl. mindketten este fürdünk, akkor reggelre melegít a bojler újra vizet, tehát reggelenként mosogatnék. Vagy ha korán reggelre járnék, akkor amint munkából megjöttem, tehát 4-6 órával fürdés előtt.

szept. 13. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!