Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiköltöznétek úgy külföldre,...

Kiköltöznétek úgy külföldre, hogy egy ideig csak a szüleitekkel tudtok lakni egy kicsi, egy szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ráadásul mivel csak egy kis bojler van, annak érdekében, hogy fürdéshez maradjon meleg víz, többnyire hideg vízzel lehet mosogatni és kezet mosni.
szept. 13. 07:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Itt a mosogatás a legkisebb probléma, vizet lehet melegíteni. Az egyszobás lakás a gond.
szept. 13. 11:39
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
10-es: a gond az, hogy a meleg víz VAGY mosdásra, VAGY mosogatásra elég. Teljesen mindegy, mit melyik napszakban akarsz, a meleg víz attól nem lesz több.
szept. 13. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mosogatáshoz vízforralóval melegítenék pl vizet. Vízforralókból is van 2-3 literes vagy még nagyobb is és nem fogyaszt vállalhatatlanul sokat napi 1-2-3 használattal
szept. 13. 19:09
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Biztos hogy nem. Éltem külföldön a pasim anyjának a lakásában, ami kb 70m² volt és soha többé. A szüleimnél duplán nem laknék, főleg nem egy egyszobás lyukban, nem vagyok koszovói albán basszus, azok laknak 10-en egy 50m²-es lyukban.
szept. 14. 01:24
 15/24 anonim ***** válasza:
39%

Valahol el kell kezdeni. Ők a haloban, te a nappaliban alszol. Gyűjtesz pénzt és elköltözöl. Ne várd hogy öledbe pottyan a szerencse. Ha ez az ára akkor én simán megtenném.

Szerintem nevetséges hogy pont mosogatasbol csinálsz problémát. Vízforralóval lehet mosogatási vizet melegíteni. Hogy akarsz külön költözni ha ennyire nem találod fel magad?

szept. 14. 09:50
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
#15 Egyszobás lakás!
szept. 14. 10:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen a szülő-gyerek kapcsolat. Ha valaki nem megy külföldre, akkor is főleg ez befolyásolja, együtt lehet-e lakni.
szept. 14. 13:32
 18/24 anonim ***** válasza:
A kicsi bojler mellett is lesz meleg víz mindenre, csak nem egy időben kell mosogatni és mosdani.
szept. 14. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én évekig vízforralóval mosogattam, nem haltam bele. Úgy kell erre a lehetőségre tekinteni mint egy ugrodeszkara. Nem sok van belőle az életben.

Azt mondtad itthon nem.jött össze. Most itt a lehetőség és nem akarsz menni mert par hónapig a szüleiddel kellene lakni? Neked kell tudnod hogy milyen a viszonyod velük. Most hiaba írjuk hogy nekünk milyen, teljesen felesleges, mert nem ismerjük a szüleidet.

szept. 14. 17:38
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
EGY szoba van!
szept. 14. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!