Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiköltöznétek úgy külföldre,...

Kiköltöznétek úgy külföldre, hogy egy ideig csak a szüleitekkel tudtok lakni egy kicsi, egy szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ráadásul mivel csak egy kis bojler van, annak érdekében, hogy fürdéshez maradjon meleg víz, többnyire hideg vízzel lehet mosogatni és kezet mosni.
szept. 13. 07:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban egy tökéletes ugródeszka lenne egy jobb élet felé. Nem rossz a szüleimmel a viszonyom, Apukámmal kifejezetten jó, Anyukámmal vannak azért vitáink. Emiatt nem tudom eldönteni, megérné-e, mivel tényleg nagyon kicsi a lakás, egy ágyban is alszunk jelenleg. Ha éjszaka tanulni szeretnék, nem tudom megtenni, mert a lámpa miatt ők nem tudnak aludni. És ez csak pár példa.
szept. 14. 17:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg nagyon kicsi a lakás, egy ágyban is alszunk jelenleg"

Eszerint akkor MÁR kint vagytok együtt az említett kicsi lakásban?

Akkor pontosan tudod, hogy vállalható-e így az élet számodra vagy sem. Nem értem, miért tőlünk várod a válaszokat.

szept. 14. 18:02
 23/24 anonim ***** válasza:

En úgy ertelmezem hogy most költöznek. A nappaliban kell aludni és kész. Vannak az osszecsukható vendégágyak, kis helyen elfer. De egy ossuecsukhatós fotelagy vagy egy 10 ezer forintos felfujható matrac is jó arra az esetre ha a kanapé kényelmetlen. Nekünk van, elég jó. Nappal a falnak támasztod. Vendéget úgyse fogsz hívni gondom. Meg lehet oldani, nem kell a szüleiddel aludnod.

Nem is kell a szüleiddel lenned állandóan. Ha eppen nem dolgozol akkor vagy alszol, vagy elmész a várossal ismerkedni. Ha nem.dolgozol akkor is maszkalhatsz, munkát keresel, tanulokd a nyelvet. Szerintem vágjbele.

[link]

szept. 14. 18:17
 24/24 A kérdező kommentje:
Látogatóban vagyok kint jelenleg, nem költöztem még ide. Amiatt tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, mások hogy állnának egy ilyen helyzethez.
szept. 14. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!