Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy valamit akartatok csinálni, de miután elkezdtétek a szüleitek annyira erőltették, hogy elment tőle a kedvetek?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy valamit tényleg szerettél volna csinálni, de miután elkezdted a szüleid nyomást, elvárást helyeztek rád, erőltették, elkezdted kényszernek érezni azt amit egyébként te akartál és emiatt elment a kedved tőle.

Mesélnétek sztorikat?

okt. 25. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Igen. 4 évesen kezdtem űzni a sportomat. Imádtam hobbi szinten, kisebb szabadidős versenyeken sikeres voltam. De ez egy olyan sport ahol több pénz kell mint tehetség. 12-3 éves korom körül apám elkezdte erőltetni a magas szintű versenyzést, de sem a megfelelő eszközöket, sem elegendő edzést nem tudott finanszírozni. Nyilván így már nem remekeltem annyira és folyton azokhoz hasonlítgatott akik havi több milliót öltek a sportba.. teljes tönkre tett ez az egész, anno pszichológushoz is kellett járnom, a sporttól azóta is rosszul vagyok.

Hozzáteszem én megelégedtem volna a hobbi szinttel, amit ki tudtunk fizetni, nekem egyáltalán nem hiányzott a versenyzés

okt. 25. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!