Lányok! Mennyi ideig volt kellemetlen érzés a tampon mikor elkezdtétek használni?
Pedig nekem nagyon jó érzés mikor feldugom
.. Lehet nagyon szűk vagy
Nem tudtam megszokni. Sokat próbálkoztam, tény, egy idő után már görcsösen.
A vége felé már vállrántva, nem befeszülve, hogy "jó, megpróbálom mégegyszer".
Nekem csak szüzesség elvesztése után sikerült kényelmesen behelyezni.
De más ismerőseim hamar megszokták.
Nekem eszem ágában sem volt szűzen megpróbálni sem a tampont, pedig nekem nem fájt egyáltalán az első behatolás, úgyhogy valószínűleg a tampon sem fájt volna, de én amúgy kíváncsi is voltam nagyon, milyen érzés lesz a szűzhártyám átszakítása, de nem éreztem semmit, tán mert nem is volt már szűzhártyám, ami tényleg átszakadhat spárgázás vagy lovaglás során...
Amikor meg az első aktus utáni első ciklusomban használtam szintén kicsit sem fájt vagy volt kellemetlen, hiszen pont ugyanolyan érzés, mint egy férfi nemiszerv, csak még kisebb is, tehát lazítsd el magad teljesen, hogy kitágulj és tán még nedvesedj is, ha mindenképp tampont akarsz használni szűzen, ami szerintem amúgy fölösleges nyűg.
Később ráadásul le is szoktam teljesen a tamponról, évek óta nem használtam, ha gyakran cserélsz betétet, pl. legalább amint van benne valami, egyáltalán nem kellemetlen, sőt, tisztább is és egészségesebb is, mint a saját testedbe dugdosni oda nem való dolgot, ugye... Pláne ha naponta rendesen megmosod akár csak szappanos vízzel is.
Van ráadásul egy betegség, amelybe konkrétan bele is lehet halni, de akár le is lehet tőle bénulni, amelyet csak tamponhasználattól lehet elkapni, és legyen bármilyen kicsi is az esélye, ha több, mint 0, akkor is miért kockáztasson bárki is, pláne szűzen, ugye...
2-es vagyok.
Ugye nem csak reám írt egy perverz?
" bármilyen kicsi is az esélye, ha több, mint 0, akkor is miért kockáztasson bárki is, pláne szűzen, ugye..."
Mert egy szűz lány többet ér, mint egy felnőtt nő? :D hol vagyunk? Az ókorban amikor csak szűz lányt lehetett véráldozatnál feláldozni? :D
Szerintem sem kell ijesztgetni. Mindennek van negatív oldala, még a betétnek is, akkor is ha nem akarod meglátni.
Mindenki azt visel amit akar. A kérdés segítség kérő volt, nem pedig elrettentést igénylő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!