Más is kellemetlenül érzi, ahogy megindul hirtelen a vérzés? Hogyan reagáljátok le?
Figyelt kérdés
Amikor pl. felkelésnél/felállásnál hirtelen megindul, hogyan reagáltok? Esetleg mondtok/elszóltok valamit ilyenkor? Mit gondoltok amikor ezt tapasztaljátok? Ki mennyire érzi meg egyáltalán?
(félreértés ne essék, nem vagyok perverz, csak érdekel, hogy ki hogy éli meg)
2020. okt. 6. 17:54
1/6 anonim válasza:
Mit szólnék mégis ekkor? És minek? Nem szólok semmit max nyelek egy nagyot. Ennyi, meg kell szokni ez van.
2/6 anonim válasza:
Egy nőnek ezt meg kell szokni különben utálni fog kb 2-3 napot (amikor erősebb a vérzés) minden hónapban. Én elfogadtam, nem igazán érdekel. És ez csak rám tartozik, amúgy se hiszem hogy bárkit érdekelne hogy nekem milyen erős a vérzésem úgyhogy megtartom magamnak. Nálam ez csak akkor fordul elő amikor nem tampont használok, pl reggelente ha este betétet tettem be (biztosabbnak találom éjszakára). Ilyenkor az ágyból kikelve érzem.
3/6 anonim válasza:
egész éjszaka ronhangálok wc re és nem tudok aludni olyankor
4/6 anonim válasza:
Kelyhet használok, úgyhogy nincs ilyen problémám.
5/6 anonim válasza:
Semmi elszólásom nincs köszönhetően az éveknek és a rutinnak.
6/6 anonim válasza:
Én már teljesen megszoktam ezt az érzést, nem érint kellemetlenül. Nem mindig érzem meg, csak akkor, ha több jön egyszerre. Ha megérzem, h hirtelen megindul, szólni nem szólok semmit, esetleg megállok egyhelyben, vagy próbálom minimalizálni a mozgást, amíg a betét fel nem szívja a cuccot. Nem nagy ügy szerintem, könnyen meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!