Mit csináljak, ha meglenne nyaralás alatt?
Július 6-án indulunk Horvátországba, nekem pedig 10-én kell majd hogy megjöjjön. Tampont használtam már egyszer medencében, de nem volt valami kényelmes, sőt inkább sz@r volt. Általában akkor jön meg amikor kell is, szóval most is attól tartok hogy így lesz és nem késik.
De nem szeretném kihagyni a tengert semmiképp. Félek, hogy ez nagyon elrontja majd az utolsó 3 napot ott😕
Illetve ugye nem is nagyon tudom, hogy mennyi lehetőségem lenne óránként cserélni a tampont, illetve nagyon kellemetlen érzés volt, amikor ugye megszívta magát vízzel, és úgy kiszedni mindig elég fájdalmas, de ezt gondolom nem kell magyarázni.
Gondoltam az "eltolásra" is, de mivel nem szedek semmilyen fogamzásgátló tablettát, ezért max a házi praktikákat próbálnám ki, amik azért nem életbiztosítások, sőt...
Szóval nagyon félek hogy ez az egész elcseszi a nyaralásomat.
Válaszokat előre is köszönöm 💙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!