Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyaként megkérdeznéd ezt a...

Anyaként megkérdeznéd ezt a lányodtól?

Figyelt kérdés

A lányomnak a meglévő ikrei mellé újabb ikrei fognak születni. Te rákérdeznél, hogy mesterséges megtermékenyítés történt e?

Nem túl bizalmas a kapcsolatunk a lányommal, távol élünk egymástól, és kb havi egyszer beszélünk, akkor sem mélyebb témákról. Sosem kért tőlem tanácsot a gyerekekkel kapcsolatban, és nem is beszélt róla, hogy milyen nehézségei vannak, sosem osztott meg bizalmas részleteket sem, pl. hogy szoptatta e őket, bár igaz, én sem kérdeztem rá soha. Az első ikerpár születésének körülményeiről is csak annyit tudok, hogy császármetszéssel születtek. Nem tudok róla, van e problémájuk a termékenységgel, de nagyon érdekelne, hogy természetes úton alakult e így, hogy két ikerpár születik a családban.

Illetlenség lenne egy ilyen anya-lánya kapcsolatban megkérdezni ezt tőle? Te megkérdeznéd?

nov. 9. 14:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdezném meg, nem tudhatod, nem szakítasz-e fel sebeket egy ilyen kérdéssel, pl komolyan megszenvedték a teherbeesést, ilyesmik. Dolgozz szép fokozatosan a kapcsolatotokon és majd idővel lehet, hogy elmondja.
nov. 10. 16:01
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
#20 Ezzel én is pont így vagyok. A barátaimmal is sokszor beszélek heti többször, nemhogy a szüleimmel...Van úgy, hogy csak írunk egymásnak, van, hogy telefonon, de szinte naponta kommunikálunk. Nyilván ezek nem órákig tartó beszélgetések, sokszor egy "hogy vagytok?" dolog, de ez nekem is fontos, mert szeretem őket.
nov. 10. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!