Amikor a 2. babát terveztétek, megkérdeztétek a "nagyobb" gyereketeket, hogy szeretne-e kistesót?
Mostanában jutott eszembe ez a dolog, mert már hallottam olyanról, hogy egy család második babát tervezett volna, de előbb megkérdezték a már meglévő gyereküket, hogy vajon szeretne-e testvért, aztán a kisgyerek azt válaszolta, hogy nem, a szülők pedig elkezdtek jobban dilemmázni a babán, mert így mégsem akarták egy darabig bevállalni, hogy a gyerek nem szeretett volna tesót.
Csak nekem hangzik ez furán, hogy úgymond a gyerek dönti el, hogy legyen második gyerek vagy sem? 😅
Ti is kikértétek a gyerkőcötök véleményét?
Nem a gyerek dönti el. 🤷🏻♀️
Vele tényként közöljük, hogy jön a kistesó.
Nekem is fura, de a nagymamám pont ezt csinálta.
Megkérdezte apukámat h legyen-e testvére, és amikor nemet mondott nem is lett.
Sőt, amikor véletlenül teherbe esett, apukámat megkérdezte h megtartsa-e. Akkor apukám már felnőtt katona volt, így már nem volt ellenvetése mert felfogta a dolgokat, de ha nemet mond akkor nincs a nagybátyám.
Nekünk a második terhességem meglepetés volt mindenkinek(védekezés mellett maradtam terhes,de sajnos a 8.heten el is halt a magzat,missed ab lett a vége)akkor a nagylanyom(7 eves volt)nagyon örült neki .amikor missed ab utan mar tudatosan készültünk a kistesora,nem kellett megkérdeznunk szeretne-e testvért,egyértelmű volt,hogy igen szeretne.
Megszületett a fiam,és egyértelmű a számomra,hogy szívből szerette volna a kistesot 🥰.nagyon sokat játszik vele,foglalkozik vele,pedig nem is kérem, ő maga ajánlja fel,hogy anya most játszok vele,anya most én etetem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!