Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyaként megkérdeznéd ezt a...

Anyaként megkérdeznéd ezt a lányodtól?

Figyelt kérdés

A lányomnak a meglévő ikrei mellé újabb ikrei fognak születni. Te rákérdeznél, hogy mesterséges megtermékenyítés történt e?

Nem túl bizalmas a kapcsolatunk a lányommal, távol élünk egymástól, és kb havi egyszer beszélünk, akkor sem mélyebb témákról. Sosem kért tőlem tanácsot a gyerekekkel kapcsolatban, és nem is beszélt róla, hogy milyen nehézségei vannak, sosem osztott meg bizalmas részleteket sem, pl. hogy szoptatta e őket, bár igaz, én sem kérdeztem rá soha. Az első ikerpár születésének körülményeiről is csak annyit tudok, hogy császármetszéssel születtek. Nem tudok róla, van e problémájuk a termékenységgel, de nagyon érdekelne, hogy természetes úton alakult e így, hogy két ikerpár születik a családban.

Illetlenség lenne egy ilyen anya-lánya kapcsolatban megkérdezni ezt tőle? Te megkérdeznéd?

nov. 9. 14:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, megkérdezném
Nem kérdezném meg
68 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem kérdezném meg. És miért fontos ezt neked tudni? Hogy elpletyizd a szomszéd Böskének?
nov. 9. 14:54
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

Egyértelmüen tapintatlanság lenne, föleg, hogy nem vagytok közeli kapcsolatban.

Ha akarj, közli veled, ha így volt, de senkinek semmi közel ehhez, ez annyira magánügy.

Másrészt ha ennyire nem vagy jelen az életükben, akkor örülj, hogy egyáltalán tudsz arról, hogy terhes,.

nov. 9. 14:57
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem kérdezném meg. Te konkrétan idegen vagy a számára.
nov. 9. 14:57
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem anya-lánya kapcsolat. Abban fel se merülne, hogy nem tudsz róla.
nov. 9. 15:02
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Inkább azon gondolkodnék, miért lett ilyen a kapcsolatunk, és én mit tudnék tenni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, amennyiben lehetséges.
nov. 9. 15:04
 6/22 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló: Azon vagyok, próbálok felé nyitni, és amikor találkozunk, úgy érzem, hogy ő is nyit felém. Nyáron találkoztunk, nagyon jól esett, amikor egyik este, miután elaludtak a gyerekek, kihívott az udvarra kettesben beszélgetni.

Tudom szomorú, de nekünk ez egy nagy lépés volt, előtte nem is emlékszem már, mikor voltam vele utoljára kettesben.

nov. 9. 15:10
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Akkor reménykedj, hogy javul a kapcsolatotok, de ilyen intim témákra ne kérdezz rá, ha majd szerinte érett a helyzet, magától elmond, amit akar.
nov. 9. 15:13
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Ne kérdezd meg, mert nem vagytok olyan jò viszonyban.
nov. 9. 15:14
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne kérdezd meg. Esetleg tehetsz olyan megjegyzést: "Nahát, ismét ikrek! Ez csodálatos, és micsoda véletlen!" Erre lehet olyan reakciója, amiből kiderülhet, hogy természetes úton történt-e. De ha nincs reakciója, akkor ne erőltesd.
nov. 9. 15:55
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
Nos, anya-lánya kapcsolatban eleve tudnál róla. Te kb idegen vagy neki, így kimondottan bunkóság lenne megkerdezni
nov. 9. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!