Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?
Nem kevés ismerősöm szült 40 felett. Számuk már a tucatot is meghaladja.
Nem olyan rossz dolog ez, még ha kockázatos is...
16-os, senki egyetlen szóval nem mondta, hogy majd a kérdező neveli a gyereket :D, hol olvastál te ilyet?
A kérdező nem írta, hgoy a szülei milyen szülők - tény, hogy az enyémek két felelőtlen idióta voltak, akiknek csak megcsinálni ment a gyereket, aztán a szittelését azt én megoldom kamaszként - de a kérdező szülei lehetnek normálisak is, akik felnevelik, ha vállalják.
Nemcsak arról van szó, hogy kockázatos, hanem inkább nettó baromság a meglévő 4 mellé még bevállalni ebben a korban még 1 et!
Én 48 éves nő vagyok, és egy kamaszlányom van, 17 éves. Rengeteg az utánajárás, aggódás merre jár, mit eszik, eszik e egyáltalán, milyen veszélyeknek teszi ki magát, el kell indítani az életbe, iskolai előmenetelét figyelni, pakolni utána reggel (mondjuk ezzel nem stresszelném)
Csomó pénzbe kerül most is, a felzárkóztatása, mobil, frizura, jogsi iskolára gyűjtés, el nem tudom képzelni, hogy ezt előlről kezdjem!
Jövőre már nagykorú, habár ott még nincs vége a melónak vele korántsem, mert még ott van a gimi utolsó éve, 19 amire befejezi. Es utana sem tervezem kirakni!
18 év lassan! Az rengeteg!
És még egyszer ugyanennyit? Szerintem meg se érném a 10 ik évét már ebbe a korban bármi beüthet lassan es ha nem is, ki akar kisgyerek után futkosni?
Reggel felkelek, iszom egy jó eszpresszót kis csokit, netezek…. Nem adnám fel még egyszer!
Köszönöm a válaszokat 46 os, 47 es.
Annyit még hozzátennék, hogy szerintem a legnehezebb a gyereknevelésben az, hogy rengeteg évet ölel fel, nem 3-4 év mint az vagy rövidebb mint az állatvilágban, hanem évtizedek!
Az ember valóban nem is biztos, hogy megéri a végét! Én is 31 évesen szültem es vagy 2 szer voltam azóta a halál torkában, hogy majdnem árván hagytam a gyereket!
Hasnyálmirigy gyulladás, intenzív stb többször volt szüksegem szegeny anyámra, aki még fiatalabb volt anno es bírta a segítséget. Ma már alig jár, 70 éves.
Nekem is kezdenek fájni az ízületeim, lábamban, hátamban.
Nem tudom hogy bírnák ki még egyszer húsz évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!