Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?
20-as, ne gyárts teóriákat.
Annyit tudunk, amennyi leírt. Nem írt ilyet, tehát abból indulunk ki, hogy ilyen nem volt. Ha volt, akkor az lett volna logikus, hogy ezt hozza fel indoknak, amiért rossz néven veszi ezt. De az "undorító" szó akkor sem passzol oda. Az anyának saját kisgyerekét a nagyobb gyerekére lepasszolni inkorrekt és önző dolog, de ez sem nevezhető undorítónak.
Mi az, hogy nem volt tervezett?
Hát elég ostoba az az ilyen korú nő, aki nem védekezik, mondván már csak nem lesz terhes.
Amúgy van ilyen ismerősöm, a nő ilyen 45 körüli, terhes lett "nem gondolta, hogy terhes lehet".
Most válni fognak a férjével.
Amúgy ötödik gyereknek baromi sok, a kérdező nem véletlen a legidősebb, mindig ők szívják meg ezt a legjobban.
A testvérei között is lehet még jó eséllyel kisebb, így újszülöttel baromi nehéz lesz az 50 körüli szülőknek, hogy még 4 másik gyerek van.
Illetve ennek a vége az szokott lenni, hogy 18 évesen kényszerből elköltöznek a nagyobbak, mert elviselhetetlen ennyi emberrel együttélni.
"így újszülöttel baromi nehéz lesz az 50 körüli szülőknek"
Nyugodj meg 23-as, nem te fogod felnevelni. Akinek ennyi gyereke van, az nálad jobban tudja, mivel jár egy újszülött. Nevetséges a károgásod.
Köszi a válaszokat!
18 leszek jövőre és a kérdést azért tettem fel mert nagyon sokszor rám hagyjak a tesoimat. Illetve a kapcsolatuk sem oké elég sokat veszekednek és utálom hogy ennek ellenére is becsúszik egy újabb gyerek…
24 válasz után eszedbe jutott ezt is beleszőni?
Troll kérdés ez is....
Nyilván nem én fogom, mert én le is lépnék onnan, amint 18 leszek.
Vannak szülők, akik felelőtlenek és csak potyogtatnak, maguk se tudják minek nekik a gyerek egyáltalán.
És vannak, akik támogatják a gyereküket és mondjuk max 2-őt vállalnak, amivel még el lehet indítani egy gyereket az életben, és jó gyerekkort lehet neki biztosítani.
5 gyerekkel maximum a felső tízezer tagjai tudják ezt megtenni.
Lehet, hogy anyukád az új babától várja, hogy rendbe jöjjön a házassága. Ez a legritkább esetben szokott sikerülni.
Az ominózus jelzőt én sem értem egyébként. Te tényleg azt gondoltad, hogy a 40-es nők már nem szexelnek?
Persze, nem tetszettek a válaszok, most “véletlen” kiderül, hogy mi is a baj, ilyen elhanyagolható infót nem írtál volna bele a kérdés magyarázatába.
Na menjél leckét írni és törődj bele, hogy a szüleid még szoktak szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!