Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadjam, hogy anyukám...

Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?

Figyelt kérdés
Már van 3 tesóm, mindegyikük kisebb nálam, a legkisebb alsós jelenleg. Nagyon rosszul érzem magam amióta bejelentették, hogy megint terhes. Felelőtlennek és undorítónak tartom.
ma 07:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Elég ostoba vagy, ha neked ez "undorító", ez kizárólag a szüleid magánügye.
ma 07:45
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom, hogy így neveltek bennetek, hogy ez undorító.
ma 07:47
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Undorítónak semmiképp nem tartanám, az már más kérdés hogy mennyire tartom felelős döntésnek. Picit aggódnék érte, nem csak maga a szülés miatt, hanem hogy azért az 50-es éveiben fog dűlőzni egy pici gyerekkel
ma 08:07
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem joggal aggódik a kérdező, ebben a korban már eléggé kockázatos. Azt jobban megérteném, ha első gyerek lenne és csak most jött össze, de van már 4 gyerek.

Miért kell kockáztatni saját és születendő baba egészségét? Ha anyukával történik valami, a nagytesóra szakad a picik felnevelése?

ma 08:11
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
Ultrahanggal meg kell nézetni, hogy egészséges-e a magzat. Ha igen, és anyukád egészséges, akkor nincs baj.
ma 08:19
 6/15 anonim válasza:
55%
Miért lenne felelőtlen? Fiatal anyukával nem történhet semmi, csak egy 30+-os nővel? 64 évesen amúgy lehet, hogy nem lesz fiatal, de azért még abszolút aktív egy ilyen korú nő. Szóval miért ne tudná felnevelni? Ha azt írom, hogy fogadd el és nem undorító akkor megváltozik a véleményed..nem hinném. Hangulatkeltés az egész.
ma 08:32
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

46 évesen azért kicsit nagyobb a kockázat. Lehet kissé felelőtlen, de mi az, hogy undorító?

Én támogattam volna anyám.

ma 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Az ő döntése, engem nem érdekelne, de nem kell elvárni hogy majd szittelem a kicsit. Hogyne - ha babázni akarok, majd szülök.

46 évesen teherbe esni eleve kockázatos, meg bromság, mert már idős egy újszülötthöz. A teste, az idegrendszere már nem olyan, mint 30 évesen, fáradékony, stb.

De az ő döntése, majd apámmal ketten nevelik, nekem nem lenne sok dolgom a gyerekkel.

ma 09:01
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Egyes, ezzel az a baj hogy a szülők magánügye - ahhoz képest az én anyámék pl állandóan rám bszták a kistestvérem felügyeletét, mert úgyis otthon vagyok.

Bocs, én kértem a gyereket? Nem. Ja, a terhesség az anyámék magánügye, és ne szóljak bele, de hogy aztán 14 éves koromtól kezdve mindig rám bízzák a gyereket szünetekben - így jártam. Ez mi, úgy őszintén?

Én akartam babázni? Nem, és ha nincs beleszólásom a terhességbe - nyilván nincs -, akkor ne használjanak aztán bébiszitternek.

ma 09:03
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
8 és 9...de majd az unokát, ha lesz, akkor ne sozzátok rájuk pár órára se..
ma 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!