Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?
Szerintem joggal aggódik a kérdező, ebben a korban már eléggé kockázatos. Azt jobban megérteném, ha első gyerek lenne és csak most jött össze, de van már 4 gyerek.
Miért kell kockáztatni saját és születendő baba egészségét? Ha anyukával történik valami, a nagytesóra szakad a picik felnevelése?
46 évesen azért kicsit nagyobb a kockázat. Lehet kissé felelőtlen, de mi az, hogy undorító?
Én támogattam volna anyám.
Az ő döntése, engem nem érdekelne, de nem kell elvárni hogy majd szittelem a kicsit. Hogyne - ha babázni akarok, majd szülök.
46 évesen teherbe esni eleve kockázatos, meg bromság, mert már idős egy újszülötthöz. A teste, az idegrendszere már nem olyan, mint 30 évesen, fáradékony, stb.
De az ő döntése, majd apámmal ketten nevelik, nekem nem lenne sok dolgom a gyerekkel.
Egyes, ezzel az a baj hogy a szülők magánügye - ahhoz képest az én anyámék pl állandóan rám bszták a kistestvérem felügyeletét, mert úgyis otthon vagyok.
Bocs, én kértem a gyereket? Nem. Ja, a terhesség az anyámék magánügye, és ne szóljak bele, de hogy aztán 14 éves koromtól kezdve mindig rám bízzák a gyereket szünetekben - így jártam. Ez mi, úgy őszintén?
Én akartam babázni? Nem, és ha nincs beleszólásom a terhességbe - nyilván nincs -, akkor ne használjanak aztán bébiszitternek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!