Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadjam, hogy anyukám...

Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?

Figyelt kérdés
Már van 3 tesóm, mindegyikük kisebb nálam, a legkisebb alsós jelenleg. Nagyon rosszul érzem magam amióta bejelentették, hogy megint terhes. Felelőtlennek és undorítónak tartom.
nov. 7. 07:38
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
60%
Most mi mondjuk meg hogyan fogadd? Ha rám hallgatsz, azt csinálsz és gondolsz amit akarsz.
nov. 7. 14:07
 32/50 anonim ***** válasza:
34%
Undorítónak nem tartanám, az hülyeség, de anyukám is 40 volt mikor én születtem, hónapokkal előbb mint kellett volna (első és egyetlen gyerek, késői szerelemből)
nov. 7. 14:15
 33/50 anonim ***** válasza:
78%
10: csak, hogy tudd! A parentifikacio, mint olyan, gyermekbantalmazas es ezert buncselekmeny, amit ma mar szerencsere buntetnek, amugy nagyon helyesen! ;-) Micsoda felelotlen es alkalmatlan szulo az mar, aki a testverre sozza, azzal nevelteti a masik, sok esetben a tobbi gyereket es felnott feladatokkal bizza meg! :-/
nov. 7. 14:26
 34/50 anonim ***** válasza:
61%

18-as: a sógornömnek úgy lettek ikrei 47 évesen, hogy a nögyógyász megállapította, túl van a klimaxon, nem eshet többé teherbe. Aztán még is terhes lett, ugyan nem tudta, mi a gond, a nögyógyásza meg közölte, hogy ezek csak a változással járó hormoningadozások.

Amikor a babák elkezdtek mozogni, akkor elment egy másik orvoshoz, ako gratulált neki az ikrekhez.

Ebben MI volt szerintem a felelötlenség? Végig orvosi felügyelet alatt volt, nem felelötlenül viselkedett, csak az orvos "tévedett" kicsit.

A kérdezö esetében is feltételezhetöen a változó kor játszhatott közre, emiatt jött össze a baba.

nov. 7. 14:40
 35/50 anonim ***** válasza:
54%
Én megértem a kérdezőt, és az ő nézőpontját. De azért undorítónak mégse kellene nevezni ezt a dolgot. Valóban felelőtlenség ennyi idősen, és úgy, hogy a szülők állandóan veszekednek, és már van 3 gyermekük. Szerintem beszélj a szüleiddel erről, hogy miért vállaltak még egy gyereket ennyi idősen, és mik a terveik a jövőre nézve. Hisz onnantól te is bejössz a képbe, ha úgymond rádhagyják, hogy vigyázz rá, és foglalkozz vele te, vagy a tesóid. Mint írtad is, hogy "becsúszott" gondolom arra utal, hogy nem tervezett volt. Lehet már nem gondoltak arra, hogy teherbe eshet anyukád ennyi idősen. Ezért nem védekeztek. Majd ha megszületik a kistesód egészségesen, lehet jobban elfogadod majd a helyzetet. A tesóid hogy viszonyultak ehhez a dologhoz?
nov. 7. 14:58
 36/50 anonim ***** válasza:
14%
Anyukád magánügye ez, nincs közöd hozzá. De elfogadnod sem kell. Ha nem tetszik, elköltözöl és keveset keresed a társaságát. Ennyi. Én biztos nem szülnék ennyire vén fejjel az tuti.
nov. 7. 15:05
 37/50 anonim ***** válasza:
29%
Hogyan fogadd? Hát én jó egészséget és elegendően hosszú életet kívánnék.
nov. 7. 15:09
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Abba bele se gondoltok, hogy lehet a kerdező családja mormon?
nov. 7. 15:29
 39/50 anonim ***** válasza:
30%
De mi ebben az undorító? Az a látvány vagy tény, ha egy nő terhes? Vagy hogy egy 46 éves nő még él szexuális életet? Vagy hogy az anyád él szexuális életet és nem már csak anya szerepben létezik? Vagy csak rosszul használod ezt a szót, mert inkább felháborítóra gondoltál? Nem inkább azért haragszol, mert még kevesebb figyelem és pénz jut rád és még zűrösebb lesz az életetek? Ha igen, meg kell barátkoznod ezzel, hogy ez bizony féltékenység. Apukád egyébként ez a "kapcsolatuk"? Rá is haragszol vagy csak anyukádra, hogy így kiemelted?
nov. 7. 15:47
 40/50 anonim ***** válasza:
71%
Nem az az undorító hogy még mindig szexelnek hanem az hogy bevállal egy újabb gyereket akit szintén a legidősebb tesónak kell majd pesztrálni. És gusztustalan úgy szülni gyereket hogy baszod foglalkozni vele mert van egy beépített bébiszittered
nov. 7. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!