Hogy fogadjam, hogy anyukám 46 évesen terhes lett?
Figyelt kérdés
Már van 3 tesóm, mindegyikük kisebb nálam, a legkisebb alsós jelenleg. Nagyon rosszul érzem magam amióta bejelentették, hogy megint terhes. Felelőtlennek és undorítónak tartom.
Nekünk is hasonló idősen születik a legkisebb gyerekünk. A nagyok (17-9 éves között) örülnek neki, pedig számítottam pár kamaszos beszólásra akár, hogy "minek" vagy "így is sokan vagyunk" :D De egyelőre abszolút jófejek, kíváncsiak, kedvesek, szoktak beszélni hozzá, érdeklődni, állandóan neveket mondanak... És tervezik, hogy majd megtanítják focizni :D Persze majd élesben meglátjuk, akkor valószínűleg ha csökken az újdonság varázsa, lesz némi féltékenység is. Ja és nem áll szándékomban rájuk passzolni, nem is merném, meg megvan a saját életük, bandáznak, a legnagyobbak már alig vannak itthon vagy hozzák folyton a haverokat. Házimunkában majd kicsit többet segíthetnek, de az eddig is feladatuk volt (csak volt, amiért hiába szóltam ugye, aztán megcsináltam én, most ezzel terveim kicsit szigorúbb leszek).
nov. 7. 09:19
12/50 anonim válasza:
Közel az 50-hez teherbe esni valóban nagy kockázat és maga az aggódás jogos. Ám a cimkézés, ítélkezés egyáltalán nem.
nov. 7. 09:27
13/50 anonim válasza:
Mindenki a szülés kockázatával jön meg minden, de abba senkisem gondol bele hogy milyen lesz szegény gyereknek felnőnie? Szinte alig lesz felnőtt már meg is halnak és temetheti a szüleit. Alig tölthet velük időt, alig születik meg már el is veszti őket.
nov. 7. 09:35
14/50 anonim válasza:
10-es, inkább úgy mondanám, anyám se akarjon unokázni, mert a saját (kisebb) gyerekét nem volt képes felnevelni, helyette inkább mindig lepasszolta a 14 éves lányának ;)
Bocs, ezek után ha lenne gyerekem - természetesen NEM lesz, mert már egyet felneveltem kamaszként, miért akarnék gyereket? Tudom mekkora szpás - sem engedném a közelébe, mert felelőtlen hülye.
nov. 7. 10:24
15/50 anonim válasza:
Te hány éves vagy ebben a történetben? Neked ezen mi undorító? Nyilván 18-20 lehetsz.
nov. 7. 10:27
16/50 anonim válasza:
Annyira jó, hogy semmit, de semmit nem tudtok a kérdező édesanyjáról, de már okádjátok rá a szennyet, hogy biztos majd a kérdezővel szittelteti meg hasonlók. Mégis hogy mertek így fröcsögni??? A kérdező semmi ilyet nem írt.
Aki meg már egyenesen ott tart, hogy a kérdező fogja FELNEVELNI, na az már tényleg vicc. Apja is van a gyereknek és más testvérei. Ráadásul 18 éves korában az anyuka 64-65 éves lesz, ami persze nem fiatal, de egyáltalán nem durván idős, pláne egy nőnél. Marha jó lenne, ha nem temetnétek 60-70 éves embereket, pláne ha jó egészségnek örvendenek (ami esélyes, ha 46 évesen teherbe esik, de most gyorsan cáfoljátok meg ezt is). Nem a középkorban élünk.
nov. 7. 11:26
17/50 anonim válasza:
Ezen mi az undorító? Vagy azt gondoltad, hogy egy négy gyermekes, 40 feletti nő nem él nemi életet?
Nem biztos, hogy tervezett a terhesség.
nov. 7. 11:27
18/50 anonim válasza:
16.
Akinek ennyi idősen, ennyi esze van a védekezésre 3 gyerek után, arról joggal feltételezhető egyéb trehányság is, a gyerekvállalást és nevelést illetően.
nov. 7. 12:09
19/50 anonim válasza:
Nem, kérdező, az az undorító, hogy valaki a saját anyja méhében akar turkálni.
nov. 7. 12:13
20/50 anonim válasza:
De lehet hogy a kérdező nevelgette eddig a saját testvéreit mert ő a legidősebb. Nem tudhatjátok miért nem szeretne még egy testvért
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!