Hogy hívnak a gyerekeid? És te hogy hívtad a szüleidet?
Figyelt kérdés
tegnap 12:54
11/15 anonim válasza:
A fiam úgy szólít, hogy "Anaa!" (2 éves 😊).
Szüleimet anyának és apának hívom (apa sajnos már meghalt).
Anyukám az ő szüleit anyukának és apukának hívta (én őket mamának és tatának, feléjük ez a szokás), apukám pedig anyámnak és apámnak az övéit (ők nekem mama és papa voltak).
12/15 kürtőskalácska válasza:
Gyerekem nincsen de a szüleimet simán apa anya.
Ha viccelődni akartam akkor a teljes nevükön.
13/15 anonim válasza:
Anyámat anyának hívtam, de mostanában a nevén szólítom. Alkalmi süket, ha szólok hozzá pl boltban akkor nem hallja, csak arra figyel fel ha a keresztnevén szólítom.
Apámat mindig a keresztnevén szólítottam, vagy "az a buz111" volt. Nem volt az életem része.
A gyerekeim remélem majd a nevemen szólítanak.
14/15 anonim válasza:
Én anyu-apunak hívom őket, szerintem egyszer nem szólítottam anya/apának, valahogy felénk nem volt divat. Engem anya/anyunak hívnak vegyesen.
15/15 anonim válasza:
Gyerekeim: anya, apa
Én a szüleimez: anyu,apu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!