Lehetséges egy olyan család (akár fizikálisan) bántalmazó, ahol pl. szájra puszilják egymást?
Figyelt kérdés
Tehát eléggé egyértelmű módon mutatják egymásnak a szeretetüket.nov. 3. 17:54
21/26 anonim válasza:
Ha azt látom, hogy egy szülő szájon csókolja a gyereket elkap az undor. Nem azért mert nem aranyos a kis gyerek, ha nem nekem a csók az a férfi női intim szerelmi kapcsolathoz tartozik.
Ezért nem is csókolom meg pl a barátnőmet, vagy egy munkatársamat, akit mint ember mondjuk szeretek.
22/26 A kérdező kommentje:
#21 Lol, akkor pl. mi van a homoszexuálisokkal? Ők is szájon csókolják egymást
nov. 8. 05:03
23/26 anonim válasza:
22 Jáj, már megint ez, mucus, itt a férfi nő kapcsolat valami eltérés folyományaként 2 férfi, 2 nő, vagy transzimanci között alakul ki, már nem tudjuk követni, de ne kelljen már mindenhez esti mesében felsorolni az összes létező variációt, mert lassan ebből áll az élet hogy ezeket fésülgetik. Értelemszerűen ők a férfi nő kapcsolathoz hasonlóakkal próblkoznak, csak valahogy módosítva, viszont az mindegyikben közös hogy FELNŐTT emberekről van szó, és nem a gyereküket smárolják le..
24/26 A kérdező kommentje:
#23 jaj de hisztis valaki :)
nov. 8. 11:38
25/26 anonim válasza:
Szerintem is, de az nem én vagyok, erre csak ennyi futotta? Mondjuk töröltethetted is volna a hisztikédben, bár lehet már szóltál a modiknak hogy anyuuu védjetek meg mert itt bántanak 😆
26/26 anonim válasza:
22, igen benne van a szexualitás...
Az nem az én dolgom más vonzódik e a saját neméhez. De nekem a csók az nem a szülői szeretet kifejezése, tehát én semmiképpen sem fogom a saját gyerekemnek ezt tanítani, hogy felnőttek csokolhatjak szájon a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!