Tetovált anyuka vs tetkó ellenes nagymama?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kisfiam, aki sokat van a nagymamával (anyukám). Nekem van 8 tetkóm, ami a kisfiamnak tetszik. A nagymama viszont folyamatosan mondogatja a gyereknek, hogy a tetoválások rondák és hogy csak a börtön töltelékek viselnek ilyet. Én kértem, hogy ne mondja a gyerek előtt, mert én is tetovált vagyok, majd a kicsi eldönti, hogy neki mi tetszik és mi nem. A vége nagy sértődés lett anyám részéről. Hogy kezeljem ezt a szituációt?tegnapelőtt 12:58
1/27 anonim válasza:
Kicsit pihentetném az anyámmal való találkozást, legalább addig, amíg be nem látja, hogy így nem viselkedhet. Ha sosem látja be, akkor sosem találkoztok. Ő fogja a rövidebbet húzni, ha nem bolond, belátja.
2/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt nem tudom megtenni, mert közös házban lakunk, alsó szinti lakás az övé, a fenti a miénk a kisfiammal. Közös a bejárat és az udvar is. Külön költözni nem tudunk, mert a szüleim idősek és én segítek nekik a ház körül, meg ügyeket intézni, ők meg a gyerekre vigyáznak, amikor későig dolgozom (12 órát nem lehet az oviban). Tehát nagyon egymásra vagyunk utalva.
tegnapelőtt 13:06
3/27 anonim válasza:
Voltál börtönben? Ha nem, akkor erre emlékeztesd anyádat. :)
4/27 A kérdező kommentje:
Nem voltam, jogász vagyok egy multinál.
tegnapelőtt 13:11
5/27 Metionin válasza:
Nem vinném a gyereket anyámhoz.
Ha nálatok ez elkerülhetetlen, akkor vállald be a balhét. Nem okés, hogy anyád hülyeségeket hazudozik a gyereknek, ráadásul olyan dologról, ami a gyerek anyját is érinti. Neki hogy esne, ha te róla mondanál ilyeneket a gyerek előtt?
6/27 anonim válasza:
Vedd rá csináltasson egy tetkót. Valami apróságot, több ismerősöm is van aki 60+ évesen tetováltatott előszőr. Próbáld meg belevonni barátnőt, vagy apudat egy közösbe. Add ajándékba, neked nem okoz problémát.
7/27 anonim válasza:
Ne vedd magadra
A gyerekednek elmagyarázod hogy a mama butasagokat beszél, ebben nem szabad hinni neki. 5 évesen azért már sokmindet el lehet neki magyarázni, sokmindent megért.
Utána hiába mondja anyukád, a kisfiad nem fog adni a szavára.
8/27 anonim válasza:
2 : Akkor beszélj Anyukáddal és próbáld megértetni vele, hogy nagyon gáz, amit csinál, összezavarja a gyereket, rosszat akar neki? És mondd meg neki azt is, ha problémája van veled, akkor azt veled beszélje meg, ne egy 5 évest traktáljon vele.
9/27 anonim válasza:
Akkor ideje elbeszélgetni a gyerekkel arról, hogy amit a nagyi mond, az nem szentírás, és hogy csak primitív, bunkó emberek viselkednek előítéletesen úgy, ahogy ő, ebben nem kell követni.
10/27 anonim válasza:
Jogászként szét vagy varrva? Ez elég érdekes. Gondolom a dresscode miatt nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!