Tetovált anyuka vs tetkó ellenes nagymama?
20: az a baj ezzel a mindenkinek van velemenye dologgal, hogy sokakat a kutya nem kerdezte, megis mindenbe beleugatnak.
Szerinted a mama normalis, hogy folyamatosan ezzel tomi egy gyerek fejet? Egyaltalan kerdezte valaki? Egyszer elmondja, oke, na de allandoan??
“Miért ne mondhatná azt anyád, hogy kislányom nekem nem tetszik a tetoválásod, elszutykosodtál miatta.” Nos, ha nekem anyam azt mondja, szutyok vagyok, akkor latna utoljara. Mert ha neki joga van a velemenyehez, akkor nekem meg jogom van racsapni az ajtot.
Ha nem lennél tetoválva, akkor még más miatt lenne konfliktus. Nem véletlen van a sok anyós vicc, meg az anyós ülés neve sem véletlen. Nagyon ritka a jó viszony, mert sok férfi anyuci kicsi fia marad és nem bírja elfogadni a fia párját. Ha tökéletes lennél, akkor is megtalálná a hibát benned.
Az a legjobb, ha rossz a viszony és nem tartják a kapcsolatot, esetleg meghaltak már, mert az anyós az mindig csak probléma egy nőnek.
23#, És akkor most kinek magyarázkodsz?
Ha nem varrattad volna ki magad, nem lennél céltábla. Ezt le kell nyelned, hogy mindig lesznek akiknek emiatt nem fogsz tetszeni.
Gyenge karakter vagy, Kérdező
Nem csoda, hogy anyád sarokba állít a f*szságaival még felnőtt létedre is.
Ne anyádat próbáld meggyőzni hogy ne sarazzon a gyerek előtt, ha eddig nem változott, akkor ez után sem fog.
A gyerekeddel beszélgess el.
Remélhetőleg, ő nem fog ennyire parázni a mamától mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!