Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tetovált anyuka vs tetkó...

Tetovált anyuka vs tetkó ellenes nagymama?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kisfiam, aki sokat van a nagymamával (anyukám). Nekem van 8 tetkóm, ami a kisfiamnak tetszik. A nagymama viszont folyamatosan mondogatja a gyereknek, hogy a tetoválások rondák és hogy csak a börtön töltelékek viselnek ilyet. Én kértem, hogy ne mondja a gyerek előtt, mert én is tetovált vagyok, majd a kicsi eldönti, hogy neki mi tetszik és mi nem. A vége nagy sértődés lett anyám részéről. Hogy kezeljem ezt a szituációt?

tegnapelőtt 12:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20-as te nem vagy egy észlény. Hol írtam én, hogy utálom az anyámat? Csak az nem tetszik, hogy a gyereknek azt mondja ronda a tetkója anyának. Én se mondom a gyereknek, hogy ronda a mami pólója vagy cipője, vagy frizurája stb. Látom te értelmezni se tudsz és emellett még nagyon ostoba is vagy. Nem véletlen pontoztak le téged 0-ra.
tegnap 10:36
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

20: az a baj ezzel a mindenkinek van velemenye dologgal, hogy sokakat a kutya nem kerdezte, megis mindenbe beleugatnak.

Szerinted a mama normalis, hogy folyamatosan ezzel tomi egy gyerek fejet? Egyaltalan kerdezte valaki? Egyszer elmondja, oke, na de allandoan??

“Miért ne mondhatná azt anyád, hogy kislányom nekem nem tetszik a tetoválásod, elszutykosodtál miatta.” Nos, ha nekem anyam azt mondja, szutyok vagyok, akkor latna utoljara. Mert ha neki joga van a velemenyehez, akkor nekem meg jogom van racsapni az ajtot.

tegnap 11:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem szutykosodtam el attól, hogy tetkós vagyok. Van rendes munkám, mindig is volt, még az egyetem mellett is. Nem iszom, nem dohányzom, nem élek kicsapongó életet, tiszta a lakásom és igényes vagyok magamra. Az élethez való hozzáállásomon semmit nem változtatott az, hogy tetkóim vannak.
tegnap 12:06
 24/27 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem lennél tetoválva, akkor még más miatt lenne konfliktus. Nem véletlen van a sok anyós vicc, meg az anyós ülés neve sem véletlen. Nagyon ritka a jó viszony, mert sok férfi anyuci kicsi fia marad és nem bírja elfogadni a fia párját. Ha tökéletes lennél, akkor is megtalálná a hibát benned.

Az a legjobb, ha rossz a viszony és nem tartják a kapcsolatot, esetleg meghaltak már, mert az anyós az mindig csak probléma egy nőnek.

tegnap 15:58
 25/27 A kérdező kommentje:
24-es, ő nem az anyósom, hanem az édesanyám.
tegnap 16:48
 26/27 anonim válasza:

23#, És akkor most kinek magyarázkodsz?

Ha nem varrattad volna ki magad, nem lennél céltábla. Ezt le kell nyelned, hogy mindig lesznek akiknek emiatt nem fogsz tetszeni.

tegnap 20:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Gyenge karakter vagy, Kérdező

Nem csoda, hogy anyád sarokba állít a f*szságaival még felnőtt létedre is.

Ne anyádat próbáld meggyőzni hogy ne sarazzon a gyerek előtt, ha eddig nem változott, akkor ez után sem fog.

A gyerekeddel beszélgess el.

Remélhetőleg, ő nem fog ennyire parázni a mamától mint te

tegnap 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!