Tetovált anyuka vs tetkó ellenes nagymama?
Sajnos nem tudsz mit tenni, anyád ilyen. Vagy anyósod nem tudom. Hagyd rá egyébként, olyan amilyen, majd a gyerek eldönti mi tetszik neki és mi nem.
Én mondjuk szarban vagyok anyámmal ezt a gyerekek is tudják, gyűlölöm de a gyerekeket sose tiltottam tőle ismerjék meg, el tudják dönteni maguk is hogy szeretnének e nagymamával lenni.
Úgyhogy ez egy nagy fasság amit itt sokan írnak hogy nem engednék hogy a nagyival. Oszt mé nem?
11
Azért nem engedném - ha tehetném - mert ellenem beszél, engem minősít, stb. Ezt nem tűrném, se anyámtól, se senkitől. És azt sem, hogy a gyereket elbizonytalanítsa.
Nálunk a férjem nem kedvelte az apját, de én nem engedtem, hogy a gyereket ezért ne láthassa. Nagyon szerette a nagyapját a fiam. De a nagypapa nem is tömte hülyeségekkel a gyerek fejét, örült, hogy láthatja, hogy vele lehet.
15
Anyukád korlátolt. Mondd meg neki, hogy a vélemény, olyan, mint a segglyuk ... mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra.
Egy szónak is száz a vége, Anyáddal nem fogsz zöld ágra vergődni. Ha már rá vagy kényszerülve, inkább a gyerekedre koncentrálj. Amikor együtt vagytok, beszélgessetek hasonló dolgokról, az elfogadásról, az illemről, hasonlókról. Amúgy pedig, ha igazán jó a kapcsolatod a gyerekeddel, nem fog bezavarni a nagymama baromsága, mert egy gyereknek nem ez számít. Csak később nehogy más is legyen, amire ráharap a kedves Mama .....
10-es jógászként miért ne lehetne tetkója? Ma már teljesen elfogadott.
Én 50 múltam, nő vagyok, van épp elég tetkóm látható helyen. Nem putri helyen dolgozom, de még soha nem volt gond belőle, fel sem merült ilyen...
Kérdező, mondd anyád előtt a gyereknek, hogy sajnos a mama nem tufja mit beszél, de ne törödj vele kisfiam, ez az ő korában már természetes😁
És miért baj ha megsértődik? Ha hetekig nem szól hozzátok? Úgyis ő törne meg hamarabb
Olyan mintha még mindig félnél tőle, a reakcióitól felnőt nő, anya létedre
Ha vele szemben nem is mersz a sarkadra állni, vagy eredménytelen a próbálkozásod, akkor a gyereknek magyarázd el hogy a tetoválás sem úgy van ahogy a mama mondja.
Értelems gyereknek tűnik, a leírásod alapján, biztos megértené ha elmagyarázod neki. Nem kell a tetoválásokat szeretni, de csak mert valakinek van azt nem kell lenézni, elítélni
Faxért lett lepontozva a 11?
Csak mert igaza van, azért?
Nem, gyerekek nem tudjuk megóvni a gyerekeket attól hogy véleményeket halljanak. Igen, én is szidom anyámat nekik hogy az a retek féreg, mégis engedem hozzá a gyerekeket és mennek is. Igenis lássanak olyat is, tapasztaljanak meg különböző véleményeket.
Ha mindentől tiltjuk a gyereket jaj mert az rossz, akkor kinevelitel az életképtelen, munkahelyen alkalmazkodni nem tudó mindig mindenkivel baja levő felnőttek lesznek belőlük.
Bízzatok a gyerekeitekbe, legyen önbizalmuk akkor fogják tudni megkülönböztetni hogy mi a rossz és mi a jó, nem attól hogy ti majd megmondjátok neki.
Ettől pont azt tanulja meg szerencsétlen gyerek, hogy ha valakinek nem tetsző a véleménye, azt egyből utálni kell? Egy nagymamát? Igen, legyen véleménye mindenkinek és mondja is ki! Miért ne mondhatná azt anyád, hogy kislányom nekem nem tetszik a tetoválásod, elszutykosodtál miatta. Hidd el, sokaknak ez a véleménye, csak nem mindenki mondja a képedbe. És igen, vállald fel, hogy amikor tetkód lett, pontosan tudtad, hogy egy sor embernek ez nem fog tetszeni.
Ez ezzel jár. Tudni kell vállalni. Te erre nem vagy képes. Akkor nem kellett volna tetkót csináltatni. Ez ilyen.
És nekem is van tetkóm, de eszembe nem jutna utálkozni azzal, akinek ez nem tetszik. Szive joga nem tetszeni neki, nekem viszont tetszik, de vállalom is a kritikát, nem úgy mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!