Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges egy olyan család...

Lehetséges egy olyan család (akár fizikálisan) bántalmazó, ahol pl. szájra puszilják egymást?

Figyelt kérdés
Tehát eléggé egyértelmű módon mutatják egymásnak a szeretetüket.

nov. 3. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Edzi a jövőre...
nov. 3. 21:56
 12/26 anonim válasza:
42%
A beteg emberek gondolnak ebbe tobbet bele😃Nem kell egy szajrapuszibol elefantot csinalni.De hat jo magyar szokas😉
nov. 3. 22:25
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen alapon egy kis fenék markolászás is belefér, vagy mellkas simogatás

nov. 3. 22:31
 14/26 anonim válasza:
18%
Na latod,beteg vagy te anyukam vagy apukam😂😂🙏otthon egymasnak markolasszatok?
nov. 3. 23:02
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
12 De minek puszilgatni a gyerek száját? Nem ad eleget a férjed, vagy mi? Hiányban szenvedő nők a gyereken vasalják be amit a férjük nem ad. A gyerek meg nem kérte. Nem is tudja eldönteni mert még kicsi.
nov. 3. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

12, 14

Irónia, szarkazmus vagy gúny szavakkal megkéne ismerkedned. A 12es us csak arra reagált hogy hol húzzuk meg a határt a szeretgetés és a pedofil "ízű" viselkedés között

Ha neked belefér a szájra puszi, akkor az általa említett dolgok miért nem? Ha a szára puszi csak "bolhából elefánt" akkor a fenékmarkolás miért nem az?

Szerintem vannak olyan fizikai, intim dolgok amik nem férnek bele egy szülő-gyerek kapcsolatba

A szájra puszi, fenék markolás, mellkas dörzsölgetés egy kategória

Gyanús ha valaki ilyet csinál, vagy védi azt aki csinálja

nov. 4. 01:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen elmebeteg családoknál fokozottan bármi előfordulhat
nov. 4. 06:24
 18/26 anonim válasza:
0%
Uri magyarok vagytok,nem csalodtam bennetek🙏😂Milyen jo,h van gyakori,itt legalabb fel mertek szolalni,eloben egy hangotok sincs.
nov. 4. 10:01
 19/26 anonim ***** válasza:
19 Hát nekem van, szerintem nem akarod hallani 🤣
nov. 4. 11:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Szülő gyermek kapcsolatba szerintem nem fér bele, mert a csók az nem annak a szeretetnek a kifejezése, ha nincs különbség, akkor normális lenne bárkit, akit szeretünk megcsokolni, meg stb.

Testvérek között sem egészséges szerintem.

Az más ha a szülők megcsokoljak egymást. Vagy a nagyszülők egymást. Az a szerelem.

A határokat pont azért is kell megszabni, mert nem minden elme tiszta és ez a gesztus is veszélyes lehet.

nov. 7. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!