Lehetséges egy olyan család (akár fizikálisan) bántalmazó, ahol pl. szájra puszilják egymást?
Ilyen alapon egy kis fenék markolászás is belefér, vagy mellkas simogatás
12, 14
Irónia, szarkazmus vagy gúny szavakkal megkéne ismerkedned. A 12es us csak arra reagált hogy hol húzzuk meg a határt a szeretgetés és a pedofil "ízű" viselkedés között
Ha neked belefér a szájra puszi, akkor az általa említett dolgok miért nem? Ha a szára puszi csak "bolhából elefánt" akkor a fenékmarkolás miért nem az?
Szerintem vannak olyan fizikai, intim dolgok amik nem férnek bele egy szülő-gyerek kapcsolatba
A szájra puszi, fenék markolás, mellkas dörzsölgetés egy kategória
Gyanús ha valaki ilyet csinál, vagy védi azt aki csinálja
Szülő gyermek kapcsolatba szerintem nem fér bele, mert a csók az nem annak a szeretetnek a kifejezése, ha nincs különbség, akkor normális lenne bárkit, akit szeretünk megcsokolni, meg stb.
Testvérek között sem egészséges szerintem.
Az más ha a szülők megcsokoljak egymást. Vagy a nagyszülők egymást. Az a szerelem.
A határokat pont azért is kell megszabni, mert nem minden elme tiszta és ez a gesztus is veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!