Elvárhatom, hogy anyám új párja velem is úgy bánjon mint az igazi lányával?
Kételkedj csak. Sajnos a tapasztalat meg a statisztika mellettem van. Igen, belökni a lányt a kamasz pasik közé, mert “minek neked ennyi idősen apakép, csávózni kéne inkább, az a normális, az bezony belerúgás.
Légyszi ne vállalj gyereket. Kösz.
Sajnos akkor is a 38-nak van igaza, akárhogy is szidod.
Nem minden apa nélküli lesz apakomplexusos és 16 évesen igenis az a normális ha a fiúk érdeklik. Az az egészséges. Nem anyu élettársában nevelőaput keresni, aki jövőre már a szemétláda ex lesz.
Még az első oldalon válaszoltam a kérdésre, miszerint igaza van a kérdezőnek. Szomorúan olvastam több oldalon keresztül, hogy sokak szerint viszont nem. A 39-es válaszolónál van a pont, teljesen igaza van!
Annyit fűznék a kérdéshez, hogy a kérdező esetében már egy családról beszélünk. Igaz, hogy ez egy mozaikcsalád, de akkor is család. Egy normális család alapja pedig feltétel nélküli szeretet. Az persze természetes, hogy a nevelőapa- kérdező kapcsolata lehet soha nem lesz olyan bensőséges, mint a vérszerinti lányával, de a szeretetnek és a szülő- gyerek kapcsolatnak akkor is meg kell lennie. Az pedig nonszesz, hogy sokan azt mondjak a kérdezőnek, hogy fiúzzon. Lehet fiuja, mert miért is ne, ebben a korban természetes, de egy fiú nem pótolhatja az apát a kérdező életében.
Nem akartam így leírni, de nem értitek meg másképp.
A kérdező valszeg hozzászokott, hogy anyuka -egyedülálló anya lévén- elkényeztette, mindig ő volt a központban. Most ez viszont az anya kapcsolata elsősorban, ha az rendben lesz, akkor a kérdező apa-lánya kapcsolatra is lesz remény. Utána, nem egyszerre, vagy épp előtte! De ha a kérdező most is első akar lenni, akkor ez megterhelő lehet a férfinek, és kilép a kapcsolatból. Szóval kedves kérdező, most nem te vagy a "főszereplő", hanem anyád lenne, ha hagynád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!