Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárhatom, hogy anyám új...

Elvárhatom, hogy anyám új párja velem is úgy bánjon mint az igazi lányával?

Figyelt kérdés
Anya új párja egy 36 éves dusgazdag pasi nem is ez a lényeg de van egy velem egy idős lánya (mind ketten megvagyunk már 16 évesek de egyikünk se nagykoru meg) elvárhatom, h velem is legyen néha minőségi ideje? Nem vonzódom hozzá úgy ahogy most gondolnak szimplán csak jó lenne érezni, h van valaki akit apának tekinthetek de a lánya meg nem akarja meg csak hallani sem hisz az apjának ő az egyetlen igazi lánya ez a "feltekenyseg" az ő részéről érhető? Na és én? (privatokat nem akarok)

nov. 2. 21:16
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Kételkedj csak. Sajnos a tapasztalat meg a statisztika mellettem van. Igen, belökni a lányt a kamasz pasik közé, mert “minek neked ennyi idősen apakép, csávózni kéne inkább, az a normális, az bezony belerúgás.

Légyszi ne vállalj gyereket. Kösz.

nov. 16. 13:41
 42/48 anonim ***** válasza:
0%
41# Szívesen. Tényleg nem kellene több gyereket vállalnom, már az unokáim is felnőttek. Ezen még gondolkodom azért. 🤣🤣🤣
nov. 16. 13:51
 43/48 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos akkor is a 38-nak van igaza, akárhogy is szidod.

Nem minden apa nélküli lesz apakomplexusos és 16 évesen igenis az a normális ha a fiúk érdeklik. Az az egészséges. Nem anyu élettársában nevelőaput keresni, aki jövőre már a szemétláda ex lesz.

nov. 16. 20:16
 44/48 anonim ***** válasza:
17%
43, igen mert minden kapcsolat varázsütésre elszaródik, ha te mondod. Eszem megáll..
nov. 17. 00:17
 45/48 anonim ***** válasza:
64%
Anyád új párkapcsolata most alakul. Az,hogy fog-e működni, még kétséges. Nem kellene egyből a te elvárásaiddal is terhelni ezt a friss kapcsolatot, mert sok lesz egyszerre, és hamar végetérhet. Szóval vonulj kicsit a háttérbe.
nov. 17. 08:31
 46/48 anonim ***** válasza:
41%
Na, 45-ös végre megírta, amire én is gondoltam. Sajnos a pasik jelentős része hajlamos arra, hogy - amíg benne van egy szituációban -, addig "eljátsszák" a "tökéletes férjfigurát", meg a "tökéletes nevelőapa-figurát", még akkor is, ha belül totál nincs is hozzá kedvük, ha még reménykednek, hogy majd kialakul a helyzet. Aztán amint betelik náluk a pohár, úgy eltűnnek, hogy a telefont se veszik fel. Egyik barátnőm anyjának volt egy ilyen pasija épp akkor, mikor költöztek. A pasi egy darabig mindenben "odaadóan" segédkezett: a pakolásban, a szerelésekben, a bútorok összerakásában, stb-stb, aztán valószínűleg betelt nála a pohár, és hiába tudta, hogy ez a költözős időszak előbb-utóbb úgyis lecseng majd, és akkor már nem lesz ennyi teendő, úgy eltűnt, hogy egy ideig abban sem voltak biztosak, hogy életben van. Ne akaszkodj rá túlságosan, mert nehogy elijeszd. Egy 36 éves pasi még nagyon fiatalnak érezheti magát, lehet, összejön egy nálad alig idősebb lánnyal később. Ez, akit én ismertem (látásból) már 50 körül volt, és még annyi idősen sem "nőtt be a feje lágya".
dec. 3. 22:15
 47/48 anonim ***** válasza:

Még az első oldalon válaszoltam a kérdésre, miszerint igaza van a kérdezőnek. Szomorúan olvastam több oldalon keresztül, hogy sokak szerint viszont nem. A 39-es válaszolónál van a pont, teljesen igaza van!

Annyit fűznék a kérdéshez, hogy a kérdező esetében már egy családról beszélünk. Igaz, hogy ez egy mozaikcsalád, de akkor is család. Egy normális család alapja pedig feltétel nélküli szeretet. Az persze természetes, hogy a nevelőapa- kérdező kapcsolata lehet soha nem lesz olyan bensőséges, mint a vérszerinti lányával, de a szeretetnek és a szülő- gyerek kapcsolatnak akkor is meg kell lennie. Az pedig nonszesz, hogy sokan azt mondjak a kérdezőnek, hogy fiúzzon. Lehet fiuja, mert miért is ne, ebben a korban természetes, de egy fiú nem pótolhatja az apát a kérdező életében.

dec. 4. 15:23
 48/48 anonim ***** válasza:
19%

Nem akartam így leírni, de nem értitek meg másképp.

A kérdező valszeg hozzászokott, hogy anyuka -egyedülálló anya lévén- elkényeztette, mindig ő volt a központban. Most ez viszont az anya kapcsolata elsősorban, ha az rendben lesz, akkor a kérdező apa-lánya kapcsolatra is lesz remény. Utána, nem egyszerre, vagy épp előtte! De ha a kérdező most is első akar lenni, akkor ez megterhelő lehet a férfinek, és kilép a kapcsolatból. Szóval kedves kérdező, most nem te vagy a "főszereplő", hanem anyád lenne, ha hagynád.

dec. 4. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!