Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárhatom, hogy anyám új...

Elvárhatom, hogy anyám új párja velem is úgy bánjon mint az igazi lányával?

Figyelt kérdés
Anya új párja egy 36 éves dusgazdag pasi nem is ez a lényeg de van egy velem egy idős lánya (mind ketten megvagyunk már 16 évesek de egyikünk se nagykoru meg) elvárhatom, h velem is legyen néha minőségi ideje? Nem vonzódom hozzá úgy ahogy most gondolnak szimplán csak jó lenne érezni, h van valaki akit apának tekinthetek de a lánya meg nem akarja meg csak hallani sem hisz az apjának ő az egyetlen igazi lánya ez a "feltekenyseg" az ő részéről érhető? Na és én? (privatokat nem akarok)

nov. 2. 21:16
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%

"lánya emiatt el is van szalva magától és szó szerint elviselhetetlen a számomra"

Tulajdonképpen ezt akarod "ellensúlyozni" azzal, hogy az apja téged is lányának tekintsen?

Ne foglalkozz vele, legyen az a bosszúd, hogy fel sem veszed a nagyképűségét.

nov. 3. 11:02
 22/48 anonim ***** válasza:
95%
Sosem fog veled úgy bánni, mert már van neki saját, vérszerinti. A lánya féltékenysége meg érthető, hiszen betoppantatok az életébe és még az apja szeretét is el akarod venni tőle. Ő ezt így fogja fel valószínűleg.
nov. 3. 11:12
 23/48 anonim ***** válasza:
58%
Jah és semmi garancia hogy anyádnak ő lesz a pasija, a pasinek te csak a kapcsolat csomag része vagy.
nov. 3. 11:13
 24/48 anonim ***** válasza:
93%
Nekem kicsit sántít ez a letiltós dolog. Ha én tudatni akarom az exemmel, hogy hahó terhes vagyok, akkor tudatom.
nov. 3. 11:47
 25/48 anonim ***** válasza:
84%

Na szép egy teremtés! Anyád összerakott egy idegen férfival meg egy ellenszenves idegen gyerekkel. Mennyi ideje? Mindenesetre nem a pasas gyereke vagy, hanem a pasas nőjéhez hozzákapcsolódó gyerek. (Azért azt gondold át, hogy tényleg biztos nincs-e benned szexuális vonzódás a férfi iránt.)

A letiltás dolog tényleg mese, kerestethette volna hivatalosan a tartásdíjért.

nov. 3. 12:39
 26/48 A kérdező kommentje:
24-es hidd el, h próbálta. Egészen addig amíg nem nem születtem de addigra apám valószínű külföldön volt új számmal és nővel is tehat lehetetlen volt
nov. 3. 13:28
 27/48 anonim ***** válasza:
90%
Külföldön is meg lehet találni, ha a rendőrség vagy a bíróság keresi.
nov. 3. 14:04
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik embertől semmit nem kell elvárni, de örülni kell, ha kapsz tőle pozitív megnyilvánulást.
nov. 3. 14:21
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Anyád jól átb...ott téged!
nov. 4. 09:13
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy anyád igazat mondott, vagy nem. Most ez van.

Jól írja a 28-as, hallgass rá.

A lánnyal meg ne foglalkozz, hogy el van szállva magától, téged az ne zavarjon. Te attól nem leszel kevesebb, ő viszont lehet miatta nevetséges.

nov. 4. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!