Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz ötlet piercing szúratás...

Rossz ötlet piercing szúratás előtt kamu ékszert viselni és elhitetni a szülőkkel, hogy igazi?

Figyelt kérdés

Nagykorú vagyok már egy jóóóideje, dolgozom, gyakorlatilag magamat tartom el, de felsőoktatásban tanulok, az önellátásom csak akkor megoldott, ha kollégiumban élek. Ez viszont azt jelenti, hogy valahol tárolnom kell a cuccaim, amik nem férnek el a koliba, valahová mennem kell, ha nem lehetek a koliba (rezsicsökkentéses kiköltöztetés télen, random 5 nap random rendezvény miatt szállásoltatás a helyünkön, nyári koli kérvény elutasítása, stb.), tehát, ha nincs koli, akkor go haza.

Viszont anyám úgy áll hozzá, hogy "amíg nála élek..." és ő eléggé butthurt a testékszekrektől. Én meg szeretnék egy piercinget. Az orromba, tehát nem tudom rejtegetni. Nem tudom, hogy mennyire lenne kidobás-veszélyes cselekedet megcsináltatni, lévén, anyám kicsit... Hogy is mondjam... Nem normális. Szóval gondoltam előtte elkezdek kamu ékszert hordani, anyámnak a tudtára adom úgy, mintha igazi lenne, aztán ha hozzászokik, akkor megcsináltatom az igazit.

okt. 11. 18:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
28%
Nagykorú vagy, de ez gyerekes gondolat. Ki fizetné? Dolgozol is suli mellett? Mert ha nem, és abból fizetnéd amit tőle kapsz, akkor érthető.
okt. 11. 19:01
 2/36 anonim ***** válasza:
89%

#1 Konkrétan benne van az első mondatban, hogy magát tartja el, ami csak kollégistakénz megoldható, de vannak helyzetek amikor haza kényszerül a koliból, tehát nem kéne kirúgatnia magát otthonról.

Feltételezem, hogy ha el tudja tartani magát, akkor magának fizeti a piercinget. Csak ez még mindig nem segít, ha anyuka retardált, és kibassza otthonról.

okt. 11. 19:13
 3/36 Cuki manó 2 ***** válasza:
92%
Szerintem első körben csak úgy működhet ha telefonon mondod el neki hogy csinaltattál és utána viseled a kamut.
okt. 11. 20:08
 4/36 anonim ***** válasza:
27%

Minek kell kamu piercing? Ha annyira akarod, és önállóan élsz (saját zsetonból), akkor kinek és minek akarsz megfelelni/elszámolni?

Kamu piercinget pedig kamu embriók hordanak. Ha valaki akar valamit, akkor csináltassa meg.

okt. 11. 20:16
 5/36 anonim ***** válasza:
82%

#4 "Minek kell kamu piercing? Ha annyira akarod, és önállóan élsz (saját zsetonból), akkor kinek és minek akarsz megfelelni/elszámolni?"

Szerintem ez egyértelmű. A kérdező csak úgy jön ki anyagilag, hogy kolis. A koliban meg nem lehet bent folyamatosan.

Bszhatja azt, hogy magát tartja el, ha nincs hová hazamenni, amikor nem lehet a koliban, meg ha nem fér el minden cucca a koliba. Ez itt egyértelműen arra megy ki, hogy semmiképp ne legyen kivágva otthonról egy szros piercing miatt, amíg tanul.

Erre tényleg jó egy kamu pc. Olcsóbb, mint az igazi, és ha nagy a balhé, akkor kiveszi, nyoma sincs, nem lesz kivágva, ha ez felmerülne a kattos muterban. Párszáz forint egy kamu pc. Egy igazi drágább. Ha borul a bili, mondjuk 3 hét múlva, és tényleg akkora a gáz, hogy ki kell venni, akkor legyen inkább kamu.

okt. 11. 20:26
 6/36 anonim ***** válasza:
20%
Gyereknek nem való pc. Ennyi.
okt. 11. 20:31
 7/36 anonim ***** válasza:
82%

"Kamu piercinget pedig kamu embriók hordanak. Ha valaki akar valamit, akkor csináltassa meg."

Én pl hordtam, mielőtt megcsináltattam az igazit, látnom kellett magamon, hogy tetszik e, hosszabb távon is szeretném e. A piercingnek hege marad, ha utána jössz rá, hogy mégsem szeretnéd akkor cseszheted a fejeden egy heggel egy életen át amit utálsz. Baromi hasznos dolog. Nekem bejött hónapok után is, megcsináltattam az igazit és nem bántam meg. De nyilván nem mindenki szeret átgondoltan cselekedni...

Kérdező: Belegondolva nem rossz ötlet, ha rosszul sül el, ki tudsz hátràlni belőle hogy csak kamu, utána már csak az lesz a baja, hogy hazudtál neki, de majd feldolgozza xd Első körben az én anyám is elég dramatikusan kezelte, pedig akkor már 23 voltam, külön éltem, magamat tartottam el. Te ennél kiszolgáltatottabb helyzetben vagy. Nyilván épp eszű ember nem rakná ilyen miatt ki a gyerekét de láttunk már rosszabbat is.

Amúgy ha esetleg septumot szeretnél, azt csak felfordítod és nem látszik.

okt. 11. 21:14
 8/36 anonim ***** válasza:
70%

Ha septumot szeretnél, azt be tudod forgatni, hogy ne látszódjon.

A mamám is mindig azt mondta, hogy többet be nem tehetem a lábamat a házába, ha lesz piercingem. Már 5 db van, ugyanúgy szeret és beenged.

okt. 11. 21:31
 9/36 anonim ***** válasza:
46%

7# volt nekem is 2 piercing septum és szemöldök.

évekig hordtam, de már több mint 10 éve nem..., oszt mivan ha heges a fejem? semmi.

okt. 11. 21:35
 10/36 anonim ***** válasza:
50%
Csináld így. De először ne mondd, hogy kamu. Azt hiszik, hogy majd, hogy csak kicserélted vagy valami.
okt. 11. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!