Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mi az álláspontod a...

Szülőként mi az álláspontod a fül piercingekről?

Figyelt kérdés
Elfogadhatónak tartod vagy abszolút elítéled? Illetve mi a véleményed arról az állításról, hogy egy több fülbevalóval rendelkező személyt sose fognak felvenni sehova, vagy ha mégis, akkor ő lesz az első akit kirúgnak?
márc. 5. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is van, sosem ért hátrány miatta, ezért képmutatás is lenne, ha zavarna. De amúgy se tartom nagy dolognak.
márc. 5. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ki ez a befásult ember aki ezt így gondolja? Akkor ha kék az illető haja akkor őt rugják ki először, vagy ha tetovált? Nevetséges, ez nem igaz. Teljesen elfogadható az ha valakinek van ful piercingje.
márc. 5. 22:47
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Mármint a tágesz elég xarul nézki de szerintem hátránya nemlesz belölle. Divat volt ő meg majmolta, fiatalsag bolondság.
márc. 5. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

48 éves vagyok. Harminc éve van az egyik fülemben 4 db füllbevaló. Soha semmilyen hátrány nem ért ez miatt. Bankban dolgozom, középvezetöként.

(Egyébként az elsö tetoválásomat is tavaly csináltattam.)

márc. 5. 23:08
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a fülpiercing a legelfogadottabb piercing. Mármint, ha valaki nem is kedveli a piercingeket, szerintem annak a szemszögéből nézve is valószínűleg a fülpiercing a legvisszafogottabb, illetve a legkevésbé feltűnő.
márc. 6. 00:48
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Én tele voltam aggatva, majd az esküvőm előtt ki vettem mind.

Állszent lennék ha tiltanám, sosem ért hátrány miatta, viszont szét cseszte a fogzománcom, az ínyem. Ronda heg maradt a szemöldöknél és az államnál is. Szóval tiltás helyett inkább őszintén elmondanám miért nem jó ötlet. Én nagyon megbántam.

márc. 6. 05:03
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Mármint a fülbevalóról? 😅 Szinte minden nőnek van. Hogy hány db és hol, az nem mindegy?
márc. 6. 07:26
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
14 darab van osszesen a ket fulemben. Furcsa lenne, ha tiltanam. Persze kisgyereknek nem engednek ennyit, nagykorunak meg nyilvan nem tilthatom meg, de torekedni fogok az arany kozeputra.
márc. 6. 07:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt a munkahelyet, aki ilyen miatt bárkit kirúg úgy kell otthagyni, mint a franc.

Ennyi a véleményem.

márc. 6. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hátrányra gondolsz? Normális embert nem érdekel, mi van mások fülében.
márc. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!