Milyen tapasztalaitok vannak ezekkel a piercingekkel?
Figyelt kérdés
tragus, helix, conch2023. júl. 18. 13:26
1/4 anonim válasza:
Ezek közül nekem helixem volt, bár lehet csak az én szervezetem nem fogadta be,de nekem 6 hónap után sem gyógyult be teljesen, hiába kezeltem/vigyáztam rá, és egy idő után elkezdett rá vadhús nőni, úgyhogy fél év szenvedés után ki kellett vennemm.Sokan mondják,hogy az egyik legnehezebben gyógyuló piercing, úgyhogy jól gondold át.
2/4 anonim válasza:
Ezek közül a tragus és a conch volt a legproblémamentesebb, a helix problémás. Egy tragusom van, három conchom, három helixem. Van egy helixem, ami már ott van több éve, és néha még így is a semmiből képes begyulladni. Szóval én így azt mondanám, hogy összességében a tragus a top 1, majd a 2. a conch. A tragusommal sosem volt semmi baj, hamar begyógyult, sosem volt úgy igazán begyulladva, nyilván a szúrás után pár napig fájdogált, de ennyi. Abszolút problémamentes. Van három helixem, 2 rendben van, a 3. az, ami hajlamos random néha begyulladni. Lehet az sem segít, hogy ugye azt az alvás közben ugye alapból megnyomódik, de nyilván azzal nem tudok mit tenni. De amúgy már csak a gyógyulási fázis alapján is a conch és a tragus jobb, a helixxel nehezen lehet aludni.
3/4 Metionin válasza:
Van mind, nekem a conch problémás, a mai napig képes bedurranni ha pl. rosszul fekszem rajta. A tragusok voltak szerintem a legproblémamentesebbek, a helix közepes.
4/4 anonim válasza:
Nekem helixem van úgy két éve. Olyan 3-4 hónapig fájdogált ha ráfeküdtem, amint lehetett kicseréltem karikára azzal sokkal kényelmesebb volt aludni. Minden rendben van vele, annak idején teafaolajat használtam rá, amiről vegyes vélemények vannak, de nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!