Szülök, Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak az alábbi piercingeket?
Helix, Industrial, Upper Lobe, Septum, Nostril, Lowbret, Side Labret.
Ha zsebpénzből fizetné a lány.
Én roppant toleráns vagyok és tisztelem mások szabadságjogait s nem szeretem a piercingeket...
Nos, boldog nem lennék, de ha tudnám, hogy a gyerek elég érett az efféle döntéshozatalhoz, nem tiltanám meg egyenesen (azt hiszem). Ha egy kis lökött, aki mindenbe belekap, majd megbánja, akkor semmiképp.
Azért ne mindent rakasson magába azonnal, azt ellenezném. Kezdje egy szolidabbal s hagyjon magának időt.
Nem gugliztam rá az összesre és nem értek hozzá, így specifikusan nem tudom, mit szólnék a fentiekhez, de az általános véleményemet leírtam.
15 évesen a fülébe engednék bármit. Arcra még nem. Egyszerre ennyi pirszinget egyébként is őrültnagy baromság csináltatni.
Kezdetnek a helix nagyon jó. Ha meggyógyult (kb fél év) és még mindig tetszik neki a testékszerek ezen formája, akkor jöhet az industrial stb.
Ha a szája köré szeretne, akkor pedig elmondanám, hogy fontolja meg jól a döntést, mert annak a helye bizony meg fog látszani ha egyszer kiveszi. És a száj elég központi helyet foglal el az arcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!