Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülök, Ti megengednétek a 15...

Szülök, Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak az alábbi piercingeket?

Figyelt kérdés

Helix, Industrial, Upper Lobe, Septum, Nostril, Lowbret, Side Labret.

Ha zsebpénzből fizetné a lány.

2017. aug. 4. 14:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Én csak és kizárólag azért nem örülnék neki, mert rosszul vagyok a piercingektől. Mármint szó szerint, a hányinger kerülget tőlük, nagyon gusztustalannak találom őket (nem a piercinges embereket ítélem el, hanem magát a látványt nem bírja a gyomrom). Ha kiveszi itthonra, akkor is ott a lyuk. Olyan helyre, ahol egyáltalán nem látszik, csináltathat nyugodtan.
2017. aug. 4. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Upper lobe-t simán, helixet talán, a többit nem.
2017. aug. 4. 15:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket nem. Szeretem a piercingeket, 15 évesen a fülemben és az orromban is volt, de ez már túlzás.
2017. aug. 4. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És reménykednék hogy nem csináltatja meg a hátam mögött, mert normális helyen 18 alatt csak szülői engedéllyel csinálják meg. Egy helyet találtam ahol 16 alatt megcsinálják, de csak a szülő\gondviselő JELENLÉTÉBEN. oda már az engedély is kevés. Szóval ha valahol engedély nélkül megcsinálják, akkor kezdenék bőszen aggódni hogy milyen fertőzéseket szedett össze. Az ok pedig amiért nem hagynám: ,mert pontosan tudom mennyire múló szeszély tud egy ilyen lenni. Ha egy év múlva még mindig akarná (tehát kitart a kívánsága mellett), akkor attól függően milyet akar, lehet hogy hagynám. Már ha nem ítélem ocsmánynak azt a darabot.
2017. aug. 4. 15:40
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
megengedném, ha a saját pénzéből fizetné és normális helyen hozzáértő emberrel csináltatná, pl tetoválószalonban, kozmetikusnál.
2017. aug. 4. 15:45
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul gondolkodsz.
2017. aug. 4. 16:21
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
16 éves koráig semmi, utána max piercing 1-2 , és 18 éves korától nem korlátoznám.
2017. aug. 4. 19:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szájba, orrba max 1-1-et egyelőre, és azt sem egyszerre. Fülbe bármit, de csak sorban, és azért az industrialról megpróbálnám lebeszélni, mert kegyetlen lassan gyógyul (talán az egyik leglassabban gyógyuló piercing), és nekem ráment az egész fejemre, egy hétig fájt tőle a fejem és az állkapcsom, és begyulladt a torkom is.

Ha idősebb lesz, azt rakat magára, amit akar, de sajnos még nem értheti, hogy munkahelyen miket tudnak művelni a nők valakivel, aki kilóg a sorból. Ismerek olyat, aki kénytelen volt felmondani, egyetlen tetoválás miatt. Ha mindezt megérti, és így is bevállalja (úgy sejtem, megtenné, hiszen az én lányom :D), akkor lelke rajta, de nem szeretném, ha át kellene élnie, hogy a sok szenvedés és "együtt töltött" év után ki kelljen szednie a fél piercing arzenálját.

2017. aug. 5. 08:04
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

Nekem az egyik fülemben van 2lobe és egy helix, a másikba csak egy lobe.:)

Jövőre lesz az orromban is egy karika.

13/l

2017. aug. 6. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Helix, Industrial, Upper Lobe-ot ha elég hosszú a haja hogy eltakarja, meg esetleg Nostril egy diszkrét köves pöttyel, ha talál olyan jó szalont ahol csinálják 15 évesen.
2017. aug. 6. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!