Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szúrassak septum piercinget,...

Szúrassak septum piercinget, ha tudom, hogy anyám ellenzi?18

Figyelt kérdés

Évek óta szeretném. Viszont ő olyanokat mondogatott mindig, hogy amíg az ő házában élek, vagy amíg ő egyáltalán él, addig megtiltja, meg undorító, meg stb. Meg mindig olyanokkal jön plusz fülbevalóknál is, hogy melyik testrészem akarom még kilyuggatni. Meg ilyen felszínes ostobaságokkal.

És én gondolkodom azon, hogy meglépem ezt szó nélkül. Legalább akkor nem mondhatja azt, hogy a friss nemleges véleménye ellenére csináltattam meg. :D

Szerintetek megtegyem?

2021. jún. 4. 19:54
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
78%
Én megtettem anno, nem septumot hanem ajak meg köldök pc-t, hát nem tetszett neki, de már ott volt, ugyhogy mindegy volt :)
2021. jún. 4. 20:00
 2/58 anonim ***** válasza:
47%
Én is szúratnék a helyedben.
2021. jún. 4. 20:05
 3/58 anonim válasza:
29%
Anyukád nem azért mondja hogy baszogasson. Aggódik érted, csak jót akar. Gondolj arra hogy egész életedben ott lesz.
2021. jún. 4. 20:08
 4/58 anonim ***** válasza:
88%
Ha idegeneket kérdezgetsz róla? Nem. Azért mert te akarod, és ki is tudod fizetni? Hajrá. Amúgy meg te tudod mennyire fog anyád kiakadni rajta.
2021. jún. 4. 20:09
 5/58 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy első körben én a helyedben letesztelném egy fake piercinggel mennyire akad ki.. És ha nagy a balhé, simán kivenném. Azért hiába vagy nagykorú (nem felnőtt, mert az nyilván nem vagy) tőle függsz anyagilag, nem kéne szándékosan felba.szni az agyát, főleg nem egy hülye piercing miatt...
2021. jún. 4. 20:13
 6/58 anonim ***** válasza:
71%
Ne.
2021. jún. 4. 20:15
 7/58 anonim ***** válasza:
65%

18 vagy ha jól látom így nem tilthat max véleménye lehet így nyugodtan megcsináltathatod. egy ideig zavarhatja de max lenyugszik és elfogadja ahogy tudja.

5.egy normális anyuka ilyen hülyeség miatt nem csapná ki a lányát az biztos..még akkor is ha felnőtt.

2021. jún. 4. 20:16
 8/58 A kérdező kommentje:

A kamu pc-n az a baj, hogy látta, hogy kamu. Tehát abból nem lett reális várható reakció.

Nem hiszem, hogy aggódik. A septum az pont nem gázos. A lyuk mind két vége az orron belül van. Ha ki kéne venni se látná senki, már ha nem direkt az orrlyukaimat figyeli belülről.

2021. jún. 4. 20:17
 9/58 anonim ***** válasza:
95%

8.akkor szerintem nyugodtan ha biztos vagy benne max beletörődik azt ennyi.

:)

2021. jún. 4. 20:20
 10/58 anonim ***** válasza:
74%
"5.egy normális anyuka ilyen hülyeség miatt nem csapná ki a lányát az biztos..még akkor is ha felnőtt." Nem azt mondtam hogy kicsapná, csak megkeseríthetné az életét. Amúgy ha az anyukának tekintettel kell lenni a nagykorú lányra, a lány is lehetne annyira felnőtt hogy nem szítja feleslegesen a feszkót...
2021. jún. 4. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!