Szúrassak septum piercinget, ha tudom, hogy anyám ellenzi?18
Évek óta szeretném. Viszont ő olyanokat mondogatott mindig, hogy amíg az ő házában élek, vagy amíg ő egyáltalán él, addig megtiltja, meg undorító, meg stb. Meg mindig olyanokkal jön plusz fülbevalóknál is, hogy melyik testrészem akarom még kilyuggatni. Meg ilyen felszínes ostobaságokkal.
És én gondolkodom azon, hogy meglépem ezt szó nélkül. Legalább akkor nem mondhatja azt, hogy a friss nemleges véleménye ellenére csináltattam meg. :D
Szerintetek megtegyem?
18 vagy ha jól látom így nem tilthat max véleménye lehet így nyugodtan megcsináltathatod. egy ideig zavarhatja de max lenyugszik és elfogadja ahogy tudja.
5.egy normális anyuka ilyen hülyeség miatt nem csapná ki a lányát az biztos..még akkor is ha felnőtt.
A kamu pc-n az a baj, hogy látta, hogy kamu. Tehát abból nem lett reális várható reakció.
Nem hiszem, hogy aggódik. A septum az pont nem gázos. A lyuk mind két vége az orron belül van. Ha ki kéne venni se látná senki, már ha nem direkt az orrlyukaimat figyeli belülről.
8.akkor szerintem nyugodtan ha biztos vagy benne max beletörődik azt ennyi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!