Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szúrassak septum piercinget,...

Szúrassak septum piercinget, ha tudom, hogy anyám ellenzi?18

Figyelt kérdés

Évek óta szeretném. Viszont ő olyanokat mondogatott mindig, hogy amíg az ő házában élek, vagy amíg ő egyáltalán él, addig megtiltja, meg undorító, meg stb. Meg mindig olyanokkal jön plusz fülbevalóknál is, hogy melyik testrészem akarom még kilyuggatni. Meg ilyen felszínes ostobaságokkal.

És én gondolkodom azon, hogy meglépem ezt szó nélkül. Legalább akkor nem mondhatja azt, hogy a friss nemleges véleménye ellenére csináltattam meg. :D

Szerintetek megtegyem?

2021. jún. 4. 19:54
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
25%

Szúrass ha gondolod, de ne ide gyere panaszkodni hogy elfordulnak tőled az emberek.

A nagy átlagnak azért ez egy undorító dolog. Egy takonyfogó baromság, de te tudod, illetve megtudod.

2021. jún. 4. 22:25
 22/58 anonim ***** válasza:
91%
Nem olvastam végig a kommenteket ha valaki javasolta már de tegyél bele patkót és ha otthon vagy fordítsd be, akkor nem fogja észrevenni, ha meg mész valahova fordítsd ki rendesen akkor látszódik :D
2021. jún. 4. 22:26
 23/58 anonim ***** válasza:
33%
Csinaltass, max ha sokat vagy előtte kiveszed, akkor nem köt bele, tudni fog róla, de ennyi.
2021. jún. 4. 22:26
 24/58 anonim ***** válasza:
85%

"Szúrass ha gondolod, de ne ide gyere panaszkodni hogy elfordulnak tőled az emberek."

Öt piercingem van, és nem érzékelem, hogy elfordultak volna tőlem az emberek...

2021. jún. 4. 22:33
 25/58 anonim ***** válasza:
19%
6000-7000 Forint egy szúrás normális helyen. Nem olyan összeg, amit csak úgy ki lehet dobni az ablakon,hogy anyuka abbahagyja a hisztit. Ha meglépi, akkor hagyja benn.
2021. jún. 4. 22:34
 26/58 anonim ***** válasza:
51%
Hát nézd, ha ő azt mondta, hogy amíg az ő hazában élsz, nem lehet, akkor nagy esély van rá, hohy repülsz miatta.
2021. jún. 5. 07:11
 27/58 anonim ***** válasza:
82%
26# ezt csak a szerencsétlen szülők mondják, akik nem alakítottak ki olyan kapcsolatot a gyermekükkel, amiben meg lehet beszélni dolgokat, illetve, akik nem látják azt, hogy a “gyerek” az egy külön ember, nem az ő kiterjesztésük. Megszokták, hogy fenyegetéssel, büntetéssel, tiltással nevelnek, amivel csak az a baj, hogy a szülő egy idő után egyszerűen kifogy az eszközeiből és nincs mivel hasson a gyerekre, mert a gyereket már vagy nem érdekli, vagy úgyis tudja, hogy a szülő csak nagyot mond, max pampogni tud, kirakni nem fogja. Nem is merné, mert a végén tényleg elmegy és nem jön vissza.
2021. jún. 5. 10:05
 28/58 A kérdező kommentje:

Olyanokat is mind, hogy amíg ő el, addig megtilthatja. Tehát nem hiszem hogy az amíg az ő házában dolog kirakás veszély lenne.

Pláne, bármilyen egyet nem értés esetén szereti sajnáltatni magát, hogy majd ő biztos nem éli meg a hetvenet. Meg igazából szerintem szégyen lenne neki, ha kidobna engem. Szóval nem hiszem, hogy megtenné.

2021. jún. 5. 10:24
 29/58 anonim ***** válasza:
22%
És ezért letojod ő mit csinálna, visszaélsz a helyzeteddel. Nem vagyok a tiltás híve, de azt se szeretem amit te csinálsz.
2021. jún. 5. 10:35
 30/58 A kérdező kommentje:
Szerintem anyám és köztem nem én élek vissza jobban a hekyzetemmel.
2021. jún. 5. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!