Szúrassak septum piercinget, ha tudom, hogy anyám ellenzi?18
Évek óta szeretném. Viszont ő olyanokat mondogatott mindig, hogy amíg az ő házában élek, vagy amíg ő egyáltalán él, addig megtiltja, meg undorító, meg stb. Meg mindig olyanokkal jön plusz fülbevalóknál is, hogy melyik testrészem akarom még kilyuggatni. Meg ilyen felszínes ostobaságokkal.
És én gondolkodom azon, hogy meglépem ezt szó nélkül. Legalább akkor nem mondhatja azt, hogy a friss nemleges véleménye ellenére csináltattam meg. :D
Szerintetek megtegyem?
39,40!
Nincs hat. De ahogy joga nincs vele szemben, úgy kötelessége se. Tehát ki lehet költöztetni a 18 éves felnőtt nőt.
41. Akkor ennyi erővel azért is rakjanak ki valakit, mert pl. elmegy abortuszra egy véletlen terhesség esetén? Vagy mert befesti a haját?
Akinek ennyit ér a gyereke, az inkább ne szaporodjon szerintem. Te se tedd, vagy ha már megtetted, nagyon sajnálom a gyereked!
42!
Akinek ezel a dolgok lényegesek, azok bizony kiteszik. Az abortusz pont egy igencsak megosztó dolog és hidd el, ha valaki elvakultan ellenzi, az emiatt ki is teszi a gyereket.
A gyerekemet nem kell sajnálni. Egyrészt nem szoktam neki ilyesmit megtiltani - az ő teste, neki fáj, neki lesz mondjuk muhnkavallalasnal egy konzervatív munkaadónak nulla esélye, stb, másrészt ha valami tiltva van, akkor tudja, ha mégis megteszi, annak következményei lesznek. Egy piercing miatt nem tenném ki, de biztosan lenne olyan, amivel átlépné nálam a határt. Mindenkinél van ilyen. Van akinél a piercing, van akinél az abortusz, van akinél a lopás, stb. Mindenkinél van egy határ.
Neked kell tudnod, hogy mentálisan mennyire fogod tudni elviselni a feszkót meg a nagyjeleneteket amiket rendezni fog ha megcsináltatod.
Én pont mostanában döntöttem el, hogy kiiszúratom az orromat, végigtetováltatom a felkaromat, csak azért, hogy megmutassam az anyámnak, hogy nem vagyok a tulajdona. Ő nagyon ebben a távképzetben él.
Igaz, nekem egyszerűbb a helyzetem, mert hamarosan elköltözök itthonról, és nem vagyok/leszek rászorulva az anyámra se anyagilag, se máshogyan.
"Én pont mostanában döntöttem el, hogy kiiszúratom az orromat, végigtetováltatom a felkaromat, csak azért, hogy megmutassam az anyámnak, hogy nem vagyok a tulajdona. "
Hát te se vagy normális, ha csak azért csinálod, hogy anyádnak megmutasd.
18:58-nak: rosszul fogalmaztam meg, nyilván nem csak azért csináltatnám (bár elég nagy szerepet játszik benne)
Azon gondolkozok, hogy vajon az mennyire normális, aki, ha valami olyat olvas ami furcsa neki vagy nem ért vele egyet, egyből nemnormálisozik egy vadidegennek ;)
47!
Mert szerinted normális a saját testedet tönkre vágni azért, hogy anyádnak megmutasd, a tiéd? Még finoman is fogalmaztam a nem normálissal. Tetováltass, ha NEKED tetszik, ha TE akarod, ne azért, mert anyád nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!