Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szúrassak septum piercinget,...

Szúrassak septum piercinget, ha tudom, hogy anyám ellenzi?18

Figyelt kérdés

Évek óta szeretném. Viszont ő olyanokat mondogatott mindig, hogy amíg az ő házában élek, vagy amíg ő egyáltalán él, addig megtiltja, meg undorító, meg stb. Meg mindig olyanokkal jön plusz fülbevalóknál is, hogy melyik testrészem akarom még kilyuggatni. Meg ilyen felszínes ostobaságokkal.

És én gondolkodom azon, hogy meglépem ezt szó nélkül. Legalább akkor nem mondhatja azt, hogy a friss nemleges véleménye ellenére csináltattam meg. :D

Szerintetek megtegyem?

2021. jún. 4. 19:54
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csináltasd meg DE! figyelj arra, hogy jó szalonban történjen. Anyukádnak pedig próbáld észérvekkel megmagyarázni miért szeretnéd (gondolok itt arra, hogy pl be lehet fordítani és huss eltűnt), vagy próbáljatok kompromisszumot kötni.
2021. jún. 4. 20:25
 12/58 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is mondtak ilyeneket, aztán mikor kiszúrattam, nem tudtak mit csinálni. Ennyi idősen már nem az ő döntésük. Elkezdi, hogy majd, ha nekem gyerekem lesz. Mondtam neki, hogy ha nekem gyerekem lesz akkor pont úgy leszek vele, hogy ami ilyen, hogy ki lehet venni, vagy majd megnő, lenő pl. egy extrém színes haj, annál inkább arra bátorítom majd, hogy tizenévesen csinálja meg, addig amíg még nem dolgozik, és semmi felelőssége, semmi tétje annak, hogy hogy néz ki, meg mit hord.
2021. jún. 4. 20:39
 13/58 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak egy pc. Xd. Kiveheto lol.

Nekem szet van love a fulem, anyam sosem birta, utana meg velem "menozott" a baratnoinek hogy mennyire kiraly hogy igy nezek ki. Ha nagyon zavarja akkor teszed csak be mikor nem vagy otthon. (nyilvan gyogyulas utan)

2021. jún. 4. 20:56
 14/58 anonim ***** válasza:
78%
Igen is szurasd ki, 18 eves vagy jogod van azt csinalni amit akaraz!! En is anyukam ellen mentem de mikor haza mentem es latta mar nem szolt semmit😂😂
2021. jún. 4. 21:09
 15/58 anonim ***** válasza:
94%
18 éves vagy, nem anyukád dönt már a tested felől. Viszont ugye nagykorú vagy, simán kihajíthat otthonról.
2021. jún. 4. 21:33
 16/58 anonim ***** válasza:
92%
septum befordithato:) nem latna
2021. jún. 4. 21:34
 17/58 anonim ***** válasza:
85%
én is ugyanígy vagyok, csak nostrilt szeretnék, és apukám az aki konkrétan kitagadna, és a 2 fülbevalómért is folyamatosan beszólogat, pedig már évek óta megvan és nem bír túllépni rajta... orr pct is nagyon szeretnék de nem merem megcsináltatni mert azon nagyon kiakadna, tetkóról nem is beszélve:(
2021. jún. 4. 21:46
 18/58 anonim ***** válasza:
82%
Nagykorú vagy, nincs joga beleszólni.
2021. jún. 4. 21:54
 19/58 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi az összes ötleted, amitől kicsit különlegesebbnek éreznéd magad? Nem leszel az. Lassan már az a kirívó a tömegből, aki nincs szúrva vagy tetoválva
2021. jún. 4. 22:05
 20/58 anonim ***** válasza:
72%
19: Még jó, hogy ezt nem kérdezte senki. :) A 70-es évek óta ezt szajkózzák.
2021. jún. 4. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!