Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engednél meg a...

Hány évesen engednél meg a gyerekednek egy septum piercinget?

Figyelt kérdés
Ez olyasmi befordítós-eltüntethetős piercing fajta, aki nem tudná.

2017. nov. 26. 22:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
18, akkor már maga dönt.
2017. nov. 26. 22:37
 2/35 anonim ***** válasza:
62%
Én nem engedném meg. Majd ha 18+ lesz eldönti magának
2017. nov. 26. 22:43
 3/35 anonim ***** válasza:
34%
18 év alatt semmiképp, de utána is megprobálnám lebeszélni. Szeretném, ha egyetemre menne ha ö is ugy gondolja, viszont pontozzatok le, de szerintem egy tetkos/piercinges/fültágitos ember nem valami hiteles az ilyen munkáltatok szemében.
2017. nov. 26. 22:44
 4/35 anonim válasza:
59%
nekem eleg sok piercingem van extremebb a stilusom is igy lehet en mashogy latom at a dolgokat de attol fugg hany eves kortol szeretne 14-15tol mar siman megengednem:)
2017. nov. 26. 22:45
 5/35 anonim ***** válasza:
36%

Szívem szerint semmikor sem!

De ha akarja akkor csinálja amikor elköltözik és nem kell a piercinget látnom minden nap

2017. nov. 26. 22:46
 6/35 anonim ***** válasza:
75%
16 körül
2017. nov. 26. 22:52
 7/35 anonim ***** válasza:
72%

#3 orvosból és ügyvédből is van tetovált csak nem látod mert eltakarja a köpeny/öltöny, nem egy orrán átszúrt tű vagy a bőre alá tett festék fogja elvágni az egyetemtől, ha nem veszik fel 99% esélye van hogy tetkó/piercing nélkül se vették volna fel (a maradék 1% meg hülye és az arcára varrat)

Ha az iskola engedné és mondjuk már 14 éves kora óta akarja akkor esetleg megengedném 16 évesen feltéve ha jól áll neki (tudom szubjektív de szerintem van akin szimplán nem néz ki jól, pl rajtam) és magának fizeti.

2017. nov. 26. 22:53
 8/35 anonim ***** válasza:
80%

18 évesen, de rábeszélném a 20-21-re, akkor már nem nő semmilye

Amúgy multinál dolgozom, tetkó, piercing, szines haj, vezető mérnök vagyok, vevőkkel és egyéb partnerekkel vagyok kapcsolatban, külföldi kollégákkal, a “legrosszabb” beszólás annyi volt, hogy a főnököm szerint az előző hajszínem jobb volt. A legutóbbi vendégemtől : mosolyogva Hey yoz changed your hair

A fullra tetovált volt kollégámért licit ment, hogy melyik céghez menjen el mérnöknek

A vevői kapcsolattartók felének a karján van tetoválása, látszik

Szóval hagyjuk már ezt a sose kap munkát szöveget

2017. nov. 26. 22:56
 9/35 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem elég ízléstelen, én nem engedném neki, 18 évesen persze már nem tilthatom meg neki, de még akkor is próbálnám lebeszélni róla.
2017. nov. 26. 22:56
 10/35 anonim ***** válasza:
*semmije...hülye telefon
2017. nov. 26. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!