Hogyan vegyem rá apukámat?
Szia. Lehet az apukad azert nem partolja, mert peldaul kozepsulik tobbsegeben kiszedetik veled/igazgatoit adnak erte. Es nem nagyon ugy megy, higyha nem tetszik akkor kiveszed... van egy xy gyogyulasi ido, ha akkor meg nem tetszik b*szhatod, mert nem veheted ki, mar bocsanat a kifejezesert.
Szerintem varj egy evet, ha mindenkepp szeretned ezt a piercing dolgot. 18-tol mar nem nagyon van beleszolasuk:
"köss vele kompromisszumot, pl suliban jobb jegyeid lesznek, több házimunkát bevállalsz, vagy valamit."
Bocs, de ha valakinek a piercing ellenszenves, azt semmiféle házimunkával meg jobb jegyekkel nem fogod meggyözni, hogy mégsem annyira undorító dolog!
Pedig olyan édes?!: :D :D :D
Apukád nem véletlenül nem engedi.
Nekem két fiam van, és nekik is mindig elmondtam.
Ha azt gondoljátok, hogy én nem voltam annyi idős mint ti most, vagy én nem akartam fülbevalót, piercinget, tetkót, tévedtek.
Az én szüleim megengedték volna, így volt is amit megtettem.
Látod a lukat a fülemben? "igen"
És látsz benne fülbevalót? "nem"
Láttál jól kereső üzletembert, üzletasszonyt, vagy komolyabb munkahelyen agyon tetoválva valakit?
"Nem"
Hidd el nem azért mert nem tehetnék meg.
Egyszerűen nem ez a fontos, nem csúfítják el magukat semmivel azért mert holmi divatmajom "szomszédnak" is van.
Akik megcsinálták megbánták, ahogy én is.
Nem forrt össze a fülem, ha csak egyszer is nem takarítom ki a lukat, begyullad, fáj kellemetlen.
Eltörném a saját kezem, hogy hogyan lehettem ilyen hülye.
#8 és #9:
Az a minimum, hogy beírod:
39 éves vagyok, egy jól menő yx cég vezetője.
Ha nem így van, az egész mondandótok nem releváns, és felesleges.
Egy biztos, ha én piercinggel mennék a Sonyval tárgyalni, kiröhögnének, és kivágnának mint egy macskát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!