Hogyan vegyem rá apukámat?
Nekem kb az összes magas beosztású ismerősömnek van tetkója.
Most egyházi intézményben dolgozok, és még itt sincs megszólva az egyik kolléganő, amiért egész hátas tetoválása van, és kicsit a karjára is "lelóg". Pedig a római katolikus egyház nem a vagányságról híres. Simán elfogadott.
#22:
Látom az értelmezés nagyon nehezedre esik.
Igen, nincs mindenhol így, még is több helyen jelen van mint nem.
Nem értek vele egyet, még is a többséget követem, mert nem én leszek aki nyarat csinál, ennyi.
Attól, hogy leírok egy tényt, hogy az én munkahelyemen felvesznek így, de nem jutsz előrébb az ilyen kinézet miatt, te meg eszetlenül kezecskéket nyomkodsz, akkor sem fogok mást állítani ha a másik következő 6 évet 0%-al fogom válaszolgatni :D
Az igaz, hogy a te arcod, viszont apád fogja nézni, többet fogja látni, mint te önmagadat, és neki nem tetszik a látvány.
Ez azért valahol érthető, nem?
"Igen, nincs mindenhol így, még is több helyen jelen van mint nem."
Ezt is úgy írod, mintha tény lenne. Talán piercinges álláskereső vagy? Ja, nem? :) Akkor fogalmad sincs.
#27:
Én nem, de a tesóm igen.
Nem is kicsit, a szokásos heavy stílusban nyomja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!