Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá apukámat?

Hogyan vegyem rá apukámat?

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá apukámat, a piercing szuratásra? már megvan rá a pénzem, anyukám már belement, de mivel apa nevel ezert ot kene rabeszelnem, mert o azzal fenyeget, hogy kitepi az orrombol... es igen, kinezem belole. az én arcom, hadd rondtsam el ugy, ahogy akarom. de ez amugy is csak egy piercing, ha nem tetszik, akkor kiveszem magamnak..

2017. aug. 10. 11:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Színes hajam van, szemöldökpiercing, 4 lyuk a fülemen, tetoválás félig-meddig látható helyen...vezető mérnök vagyok egy külföldi tulajdonú multinál, rwndszeresen találkozom külföldi partnerekkel.
2017. aug. 10. 13:15
 12/29 anonim ***** válasza:
12%

#11:

És leraktál valamit az asztalra...

Azt ne felejtsd el leírni ;)

Vajon mi lehet a valós statisztika?

100-ból vagy 1000-ből egy?

Nekem is vannak ilyen ismerőseim, nem egy hanem jó sok.

Nem ítélem el őket emiatt, ne értsd félre.

Ezt írtam, nekem is tetszik és tetszett, amit úgy láttam, hogy nem sokat zavar bele az életembe megcsináltam.

Pedig hidd el, a két karomat tetováltatnám, de nem teszem.

És nem csak az előítéletek miatt.

2017. aug. 10. 13:22
 13/29 anonim ***** válasza:
41%
Imádom ezeket a bikás hasonlatokat, meg a majd ha elköltöztél válaszokat. Manapság nem számít a munkahelyeken a piercing meg a tetoválás sem.
2017. aug. 10. 13:31
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

8-as vagyok

Éttermet üzemeltetünk a férjemmel és gyereket nevelek már elég régóta. Mielőtt bele kötnél,magunktól raktunk össze mindent,fáradságos munkával.

Mindkét karomon van tetoválás,senkit nem zavar. És kapaszkodj meg: a férjem is ki van tetoválva! :D

A gyerek ugyanúgy szeret minket,aki meg ezért nem vesz komolyan,az beszűkült látásmóddal rendelkezik,jobb is,ha nincs se üzleti,se személyes kapcsolatban velünk. 2017-et írunk és vannak,nem is kevesen,akik még mindig ilyen dolgok alapján alacsonyítanak le mást. Megáll az ész. :)

2017. aug. 10. 13:38
 15/29 A kérdező kommentje:
ugy latom nem mindenki erti, hogy mirol beszelek. nem velemenyt kertem, hogy szerintetek jo-e a septum, vagy a piercing, vagy akarmi eloiteletrol velemenyt. A KERDES NEM EZ VOLT, hanem hogy hogyan vegyem ra apukamat, hogy megcsinaltathassam. az eloiteletekkel nem foglalkozok, ha nekem tetszik, akkor jol erzem magam, es mar 2 eve szeretnem megcsinaltatni, szoval nem egy fellangolas. az en arcom, ha apam szerint megbannam, akkor legyen abban a hitben hogy majd tanulok a sajat hibambol. szoval megegyszer megkerdezem, HOGYAN VEGYEM RÁ APÁMAT?
2017. aug. 10. 13:44
 16/29 anonim ***** válasza:
12%

#8-as, akkor 1000-ből ti vagytok a 2. és 3.?

Csak azt tudom írni amit a #11-nek.

És még egyszer ismétlem, teljesen igazatok van!

Ám amíg az emberek csököttsége nem csökken, és kinézet, ruházat, kocsi, telefon alapján különböztetnek meg, addig ez van.

Így én sem veszem jó néven, ha gyermekem tetováltatni szeretne.

Pedig nem vagyok más ember én sem csak azért mert a saját skodicsekemből a céges X3-ba ülök át.

Ez van sajnos.

2017. aug. 10. 13:46
 17/29 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező:

Bocsánat, igazad van, elkanyarodtunk.

Ennek ellenére mivel a felvázolt okok belátható időn belül nem változnak, gyakorlatilag sehogy és semmivel nem tudod meggyőzni.

2017. aug. 10. 13:49
 18/29 anonim ***** válasza:
32%

#16 Érdekes,mert valamelyik kommentedben valami olyasmit írtál,hogy ha nem vagyunk egy jól menő cég vezetői,akkor a hozzászólásunk felesleges. Már miért lenne.

Lefordítom mit mondasz:

A tetoválás és piercing rossz dolog. Ha nem vagy cégvezető és nem tettél le semmit az asztalra (*ezt nem neked kell megítélni,hogy mi számít sikernek,ki számít sikeres embernek egyébként),felesleges nyilatkoznod,mert te nem érsz annyit,hogy a véleményed meghallgassa akárki. Ha jól menő cég vezetője vagy,talán mentség a tetkó és nyilatkozz,de akkor se nagyon,mert hát azért csak tetoválás van rajtad.

Erre jön majd a válasz,hogy te ilyet nem mondtál. Dehogynem. Attól,hogy nyakatekerten forgalmazol,ezt sugallod és még ellent is mondasz magadnak későbbi hozzászólásokban.....

Annyit azért hozzá tennék,hogy ismerek olyan embereket,akiknek a testén semmi féle módosítás nincsen és százszor sz.arabb ember,mint 10 tetovált piercinges egybevéve.

A kocsival villogás nem tudom,hogy jön ide. Ne csináltass semmit,amit nem akarsz,de ne legyél ilyen lenéző. Köszi

2017. aug. 10. 14:01
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, mi honnan tudjuk, hogy te a saját apádat hogy vedd rá? Vannak, akik totálisan elzárkóznak ilyesmitől, és ha a fejed tetején pörögsz, akkor se fog változtatni az álláspontján. Van akinél beválik, hogy fogod magad és megcsináltatod aztán majd lenyugszik. Van, akivel le lehet ülni megbeszélni, kompromisszumot találni.

Honnan tudjuk, hogy az apád milyen? Te ismered elvileg....

2017. aug. 10. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:
20%

#18-as:

Akkor leírom érthetőbben:

Sem az üzleti életben, sem egy átlagos munkahelyen nem elfogadott.

Én sem engedném a gyerekeimnek, és nem is tudnának meggyőzni az ellenkezőjéről.

És igen, sajnálom, én sem értek vele egyet, hogy kinézet, öltözék, kocsi, telefon alapján legyenek megkülönböztetve az emberek.

Attól, hogy valaki agyon van tetoválva, lőve, semmivel sem különb azoktól a társaiktól akik nem.

Mint írtam, nekem is van egy rakat ilyen kollégám, szeretem őket, rendes emberek, de a vezetés még sem fogja őket "felemelni".

És sajnálattal láttam azt is, hogy ahogy idősödnek, és esetleg a kölsőt megváltoztatják (kiszedte a piercinget), rögtön kapott egy felelőségteljesebb, komolyabb beosztást.

2017. aug. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!