Hogy vegyem rá szüleimet leginkább az apukamat, hogy a barátomnál aludhassak?
Gondolom apukád félt attol, hogy 'nagylany' leszel
Es ha leülnel vele kettesben beszelgetni es megkérdeznéd, hogy O milyen volt ennyi idősen, stb.....
Es elmondanád, hogy nem akartok lefekudni egymással, nem azért akarsz nála aludni ( vagy? :D )
Es ha a barátod aludna nálatok? :/ :)
Hát igazából nem nem aludtam még ott fiúnál mert az elozo barátaimnál még túl fiatal voltam (magamat se enegedtem volna el ott alvásra nem, hogy a szüleim ) és most van ez a kapcsolatom egy jo ideje először kb egy év után hoztam fel az ottalvásos témát akkor nemet mondtak. Havonta két havonta probalkoztam hátha ott tudnék aludni.
Ha megkérdezem apátol hogy ő milyen volt fiatalként Ő csak annyit felel,hogy ehez semmi közöm. És ha azt kérdezem meg hogy a baratom itt e aludhat akkor azt feleli , hogy igen max a nappaliba ..
Én 3 hónap járás után hoztam fel 16 évesen... És megengedték. Azóta kb hetente alszunk egymásnál. Durva basszus, hogy KETTŐ teljes éve együtt vagytok, és 17 éves létedre még nem aludtál vele.
19L
igaza van apukádnak, anyukádnak- nem kell házasélet élni még - olyan jó az 'együttjárós' időszak, a legszebb, a leggondtalanabb
Pontozás indul 1,2,3 tűz!!! :D
Ha semmi közöd hozza, akkor O is csinált valamit, amire nem büszke es amiről nem akarja, hog tudjal....
En lehet, hogy ha azt mondja, hogy semmi közöm hozza lehet megmondanam neki, hogy "hat jo....ezek szerint valami nagyon rossz dolgot csinálhattal, ha ennyire titkos...."
Es elmennek a 'helyszinrol'
De mem ismerem apukádat, hogy vele ezt meg lehet-e csinálni
Es ha megkérdezed, hogy moert, akkor arra mi a valasza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!