Hogy vegyem rá szüleimet leginkább az apukamat, hogy a barátomnál aludhassak?
Figyelt kérdés
Már jó két éve kapcsolatba vagyok a barátommal. (Szüleim kedvelik Őt, bíznak benne.) Olyan vagyok,hogy nem szeretek hazudni a szüleimnek főleg ilyen dolgokban. Biznak is bennem, viszont ha fölmerem hozni hogy had aludhassak a barátomnál esetleg Én nála gondolkodás nélkül egyből rávágja apa,hogy felejtsem el mert,hogy kicsi vagyok még hozzá.(Persze anyát még csak rá tudom venni de egyedül nem dönt benne mert fél hogy össze veszne ez miatt apával.)2015. okt. 6. 21:50
21/25 anonim 

válasza:

:))) pont az, hogy nem felejtették el
22/25 A kérdező kommentje:
Tudják ők hogy volt szex elmondtam. Nem is akadtak ki ugy amennyire én számitottam. De az ottalvást azert se engedik pedig vedekezunk is.(mondjuk lehet hogy oket se engedtek egymásnál aludni)
2015. okt. 7. 17:02
23/25 anonim 

válasza:

Hát furcsa. Én 40 leszek, de már ami korosztályunknál is csak a nagyon-nagyon maradi szülőnek nem engedték. Igaz akkoriban még volt aki 18 évesen eljegyzés, 20 körül már házas volt.
24/25 anonim 

válasza:

szülők nem engedték akart lenni
25/25 anonim 

válasza:

Én 16 évesen jöttem össze egy 24 éves sraccal. Már kétéveegyütt voltunk de amíg be nem töltöttem a 18 at addig nem aludhattam a barátomnal
Az lett belőle hogy össze vissza hazudoztam anyueknak hogy most ennél a barátnőmnel alszok maskor meg a masiknal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!