Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá szüleimet...

Hogy vegyem rá szüleimet leginkább az apukamat, hogy a barátomnál aludhassak?

Figyelt kérdés
Már jó két éve kapcsolatba vagyok a barátommal. (Szüleim kedvelik Őt, bíznak benne.) Olyan vagyok,hogy nem szeretek hazudni a szüleimnek főleg ilyen dolgokban. Biznak is bennem, viszont ha fölmerem hozni hogy had aludhassak a barátomnál esetleg Én nála gondolkodás nélkül egyből rávágja apa,hogy felejtsem el mert,hogy kicsi vagyok még hozzá.(Persze anyát még csak rá tudom venni de egyedül nem dönt benne mert fél hogy össze veszne ez miatt apával.)

2015. okt. 6. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
9. De mar 17 eves es 2(!!!) eve járnak :D
2015. okt. 6. 22:38
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Én is ezen vagyok kiakadva. A pasi hogy bírja szex nélkül ennyi idő eltelte után?
2015. okt. 6. 22:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Mert én sem bírnám csaj létemre. :P
2015. okt. 6. 22:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem, hogy az együtt alvás moert egyenlő egyeseknek a sze.xel :D

Jo, lehet a srac picit beindulna, amikor a csaj hozzabujik ( mert gondolom nem egymástól 30 cm-de aludnanak érintkezés nélkül :D )

De mivel a kérdező azt irta, hogy egyúttalvásrol lenne szó, ezért leállítaná ( kérdező javits ki, ha tévednék :) )

Ahhoz, hogy együtt aludjanak nem kell sze.xelni es ugyanez igaz fordítva is :D

2015. okt. 6. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod apa, a fütyi nem csak éjjel áll fel.. :D
2015. okt. 6. 22:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát utolsó evvel a szüleim tisztába vannak. Mivel már lefeküdtünk. Szoval ezért se nagyon értem mitől félthet/félthetnek még.
2015. okt. 7. 05:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy már volt szex, úgyhogy nem kell félteni. Baromság, amit csinálnak.
2015. okt. 7. 08:19
 18/25 anonim válasza:
Ezt nem értem, ha volt szex is, a szüleid is tudják, akkor miért ellenzik az együtt alvást? Semmi logika nincs ebbe. Vagy az együtt alvás valami misztikus dolog, vagy mi a fene? :)
2015. okt. 7. 09:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Sehogy, apukád is férfi, s emlékszik még, hogy neki ennyi idősen min járt az esze, s nem akar részese lenni annak, hogy veled éjjel mit csinálnak (akárki lenne az aki veled alszik), de ne félj majd a férjednek megengedi.
2015. okt. 7. 09:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon gyereként kezelnek. Menj és aludj ott. Azt elfelejtik, hogy ők is voltak ennyi idősek.
2015. okt. 7. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!