Mit csináljak anyámmal hoyg megengedje hogy ott aludhassak a barátomnál?
Már több mint 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, a családom szimpatikusnak tartja, csak 4 évvel idősebb mint én. Anya tudja hogy már lefeküdtünk, de mégsem engedi hogy ott aludhassak nála...szerintetek mit csináljak hogy megengedje? Olyan jó lenne végre összebújva elaludni :/
Anyám folyton azzal jön hogy "jajj vajon mit szolnak a barátom szülei hogy így is folyton ott vagyok náluk, mi lenne ha még ott is aludnék; meg hogy fiatal vagyok még, a szervezetem is várjunk még egy kicsit..." de mivel??!! hisz tudja hogy már lefeküdtünk :/
Ne haragudj,de 16 évesen én sem engedném meg a lányomnak hogy egy 20 éves passasl együtt aludjon.Ki-ki aludjon a saját ágyában..
Mondjuk ha már 1 vagy másfél éve járnátok akkor komolyan venném a kapcsolatot,de 4 hónap..az nevetségesen kevés..
Ha majd új pasas lesz azzal is éjszakázol mert 4 hónapja jársz vele is????
Ajánlj be Neki engem.
Fiatal, izmos, rámenős kan vagyok.
Ha lenne pasija, biztos Veled is kevesebbet foglalkozna.
Ha nem engedi, nem engedi, sok mindent nem tudsz tenni. Amúgy én se engedném, kevésnek tartom nagyon a 4 hónapot, 16 évesen! Én is 16 évesen feküdtem le először a barátommal (Ő 18 volt), de már másfél éve jártunk. Azóta is együtt vagyunk, ott aludni pedig most sem szoktam.
18/L
Tiszta szánalmasak a szüleid már ne haragudj
Aludj ott titokban,mondd azt hogy a barátnődéknél alszol,azt csak megengednék nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!