Mit csináljak anyámmal hoyg megengedje hogy ott aludhassak a barátomnál?
Figyelt kérdés
Már több mint 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, a családom szimpatikusnak tartja, csak 4 évvel idősebb mint én. Anya tudja hogy már lefeküdtünk, de mégsem engedi hogy ott aludhassak nála...szerintetek mit csináljak hogy megengedje? Olyan jó lenne végre összebújva elaludni :/
Anyám folyton azzal jön hogy "jajj vajon mit szolnak a barátom szülei hogy így is folyton ott vagyok náluk, mi lenne ha még ott is aludnék; meg hogy fiatal vagyok még, a szervezetem is várjunk még egy kicsit..." de mivel??!! hisz tudja hogy már lefeküdtünk :/
2012. júl. 2. 22:36
11/13 Dottorre válasza:
Legyél türelmes, győzködd őket, aztán előbb-utóbb meg fogják engedni. Lehet ezt kérni születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy valami, akkor engedékenyebbek.
25F
12/13 anonim válasza:
16 évesen egy 24 éves férfival aludtam, sőt szexeltünk is majdnem minden este. De soha nem volt ebből gond, mert tudtam mire való a fogamzásgátló és a koton. Normális felvilágosítást kaptam.
13/13 anonim válasza:
16 évesen még ráérsz az együttalvással... Tulajdonképpen a szex is kicsit korai volt, de már mindegy. Hova sietsz? Miért rohansz? Aludjatok délután együtt a kanapén ebben a melegben, ha annyira szeretnétek aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!