Hogy érhetném el a páromnál, hogy a barátnőmnél aludhassak?
Barátnőm olyan, mint a testvérem. Miért ne aludhatnék nála?
(Szüleimnél is volt ilyen, hogy Anyukám valamelyik barátnőjéhez elment és nála aludt, nem tudom miért akkora téma ez).
Komolyan itt kérsz tanácsot?
Mint a gyerek.....Hogyan érjem el, hogy anyukám elengedjen?
Lány vagy?
Miért akarsz nála aludni? Miért nem engedi?
Elég nagy gond, hogy problémaként fogja fel a barátod. Én házibuliba is mentem a párom nélkül, az hogy ottaludjak a barátnőmnél ha szeretnék, nem is kérdés. Nyáron minden héten a zenekarral felléptünk, és együtt aludtunk 4-5-6-an egy szobában.
Úgytűnik, hogy nem százas a bizalom a barátod részéről, különben miért ne aludhatnál egy másik lánynál?
Próbáld meg kideríteni a bizalmatlanság okát. Ha nem adtál okot a féltékenységre, akkor vagy saját magát nem érzi megbízhatónak, vagy korábbi barátnőjében csalódott. A családban is lehetett csalfa leány, és onnan fakadhat a bizalmatlansága. Ennek kiderítésével kell kezdeni, aztán dolgozni a megoldáson, és a kettőtök közti bizalom kölcsönös felépítésén.
Mi az hogy engedélyt kell kérned?A tulajdona vagy vagy mi?
Ez nem kapcsolat,azt értem hogy meg beszéljük a dolgokat,de nem értem miért nem mozoghatsz szabadon?vagy te is meg szabod neki hogy mit tehet és mit nem?
Nem 1900.ban élünk.
Ha most ezt engeded neki,mi lesz késöbb,a boltba mehetsz,de utánna nyomás haza?
Mond neki,nem kérezkedtél,hanem csak közölted vele hogy a barátnödnél alszol,és ha ez már ekkora probléma,akkor ö nem szeret,csak birtokolni és uralkodni akar feletted.
Hogyan érd el? Tök egyszerű. Állj elé, és mond meg, hogy "szívem, holnap a barátnőmnél alszok". Bonyolult?
Nem magántulajdon vagy, hanem önálló ember, aki önállóan tud döntéseket hozni. (jó esetben)
én teljesen röhejesnek tartanám, ha a barátom a haverjánál akarna aludni, nem velem.
szerintem ez totál kor függő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!