Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el a páromnál,...

Hogy érhetném el a páromnál, hogy a barátnőmnél aludhassak?

Figyelt kérdés

Barátnőm olyan, mint a testvérem. Miért ne aludhatnék nála?

(Szüleimnél is volt ilyen, hogy Anyukám valamelyik barátnőjéhez elment és nála aludt, nem tudom miért akkora téma ez).

2012. febr. 17. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

hát mondd meg neki, hogy drágám, holnap a barátnőmnél alszom.

neki jobb lenne ha éjszaka mennél haza? az veszélyes.

2012. febr. 18. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ha jól tudom a gyakori válaszadó NŐ :)

szerintem nincs rossz ebben, hacsak nem baromi féltékeny a párod és nem hiszi azt hogy megcsalod és közbe a pasidhoz mész,.. bár ez szerintem kizárt.

2012. febr. 18. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Mit mond, miért nem mehetsz?
2012. febr. 18. 17:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Mert azt hiszi pasihoz megyek... :(
2012. febr. 18. 19:35
 15/18 A kérdező kommentje:
23 éves nő vagyok amúgy.
2012. febr. 18. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
De hát miért ilyen bizalmatlan veled? Együtt éltek? Úgy gondolom, nem. Nem gondolja, hogy kicsit dedós hozzáállás ez a részéről? Ha meg akarnád csalni, akkor máskor is meg tudnád, nemde?
2012. febr. 20. 21:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez egyszerűen nevetséges... A férfi, akivel együtt élek, a szerelmem és az EGYENRANGÚ társam, nem a törvényes gondviselő, hogy bármire is engedélyt kérjek. Ne haragudj, de ezt egy torz kapcsolat.
2012. febr. 21. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

23 éves nő vagyok amúgy.

Biológiai értelemben 23 éves vagy és nő, gyakorlatilag pedig egy 14 éves szinten megrekedt kislány, ha ilyesmi felmerül benned, hogy a párod engedélyéhez kösd, ott alhatsz-e a barátnődnél. Bocs.

2012. febr. 21. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!