Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engednél meg a...

Hány évesen engednél meg a gyerekednek egy septum piercinget?

Figyelt kérdés
Ez olyasmi befordítós-eltüntethetős piercing fajta, aki nem tudná.

2017. nov. 26. 22:29
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%
Hm. Imadom a szülőket akik nem engednék. Mintha nem lettek volna fiatalok. Nekem számba volt. Meg van egy 10mm-es fültágítóm. 16 vagyok. Apám nem engedi, anyám engedi. Trükk. Csináld magadnak vagy csinaltasd meg és idővel megszokják. 😂
2018. jan. 23. 20:42
 32/35 vmybias válasza:
100%

Wow oké

Kezdjük az elején

A piercinggel nagyon sokat kell szopni, mivel mielőtt begyógyul, napi 2-3szor kenegetni kell valami szirszarral, és utána is rendszeresen tisztítani kell, ami azt bizonyítja, hogy milyen igényes az illető

Én 13 éves kor után megengedném a gyerekemnek, hiszen nekem is ekkor jött a piercing/fültágító/tetoválás ötlete

2018. febr. 2. 19:41
 33/35 vmybias válasza:
80%
Engem inkább egy tetovált, piercinges, fültágítós profi szakember műtsön meg, mint egy degenerált analfabéta, akinek fogalma sincs arról, hogy mit csinál
2018. febr. 2. 19:44
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekem csak az lenne fontos, hogy megbízható helyen csináltassa meg a tetkót vagy piecinget, ennyi. Egészségügyben dolgozom és mikor a hepatológián voltam gyakornok akkor rengeteg tetoválás során szerzett hepatitises volt. Biológus kolleginák egy része tetkós, nekem kifejezetten tetszik az egyiknekma karján lévő, még meg is dícsértem. Állítólag 15 évesen csináltatta. Ez nem akadályozta meg abban, hogy lediplomázzon és kutató legyen. Engem orvoson sem zavar pláne ha meggyógyít. :) A higiénia az egyedüli ami számít ilyenkor.
2018. márc. 12. 17:59
 35/35 anonim ***** válasza:
17+
2021. jún. 9. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!