Hány évesen engednél meg a gyerekednek egy septum piercinget?
#7,8:
Nem látom a köpeny alatt, bár az orvosommal pont találkoztam egy wellness szállodában, ahol fürdöruhában álldogált, és meglepödve vizslattam rajta a halálfejes/ufos/mesefigurás/szörnyes tetkoit, nem volt tul biztato föorvos létére. Nyilván nem ez határozza meg a munkáját, de az én szememben akkor is undorito az ilyesmi, nem egy komoly, tanult embert tükröz. Nem érdekel, ha lepontoztok, a véleményemet szerettem volna elmondani, hisz erre van ez az oldal.:)
Engem Édesapám vitt el a fülemet lövetni.
Mind a két öcsémmel. (12,9,5 évesek voltunk)
Tűvel nem engedte,mert az olyan mintha szöggel szúrnák.
Így sterilen szakember csinálta.
A tetoválasra azt mondta szedjem össze rá a pénzt, 16 éves korom után.
Piercinget magamnak akartam berakni. Azért kaptam is leb...st.
Szakemberrel! A többi nevelés kérdése.
Magyarország az egyik legvisszamaradottabb gondolkodásmódban, amit a szülőknek köszönhetően a gyerek sínyli meg.
Nyugaton meg Amerikában azért merőben más az egész észjárás, talán azért mert nem volt szellemi elnyomás.
Egy olyan szülőnek aki szerint hiteltelen egyes munkakörökben az ilyesmi, annak úgysem lehet sehogyan érvelni.
Idehaza sokan mindenek előtt tartják a munkát, mert ami van az a kevés is szar hely, éppen ezért inkább lemond mindenről maga körül, csak az állást kapja meg.
Máshol meg nincsenek akkora eltérések pénzben pozíciókat tekintve, tehát ott lehet is válogatni, és a tudást nézik először.
nem ertem egyebkent miert kell ezekkel a szovegekkel jonni hogy nem kapsz igy munkat sehol meg stb
nem is tudom meg regebben valahol lattam hogy orvos full ki van varrva es eleteket ment. szerintem ez magaert beszel:)
es egy tetovalas is egy onkifejezes es egy muveszetet hord az ember a testen ez vonatkozik pckre is az en velemenyen szerint
ha valakinek tetszik es szeretne miert ne lehetne neki
De le irta a kerdezo is hogy ezt a fajta piercinget be lehet forditani en is be birom
miert kell ilyeneket “elcsufitasnak” nevezni attol hogy valakinek nem a stilusa meg lehet ezt is erteni nem kell egybol “elitelni” az ilyet. Meg mindig az O teste es az O elete.
A magyar egészségügy mai helyzetében az orvos-, nővér-, mentős-hiányt figyelembe véve, annak örülhet a sok hisztis tetkó ellenes, ha 10 év múlva ellátja egy szanitéc. A két kezetek össze fogjátok rakni, hálát adva a jó istennek, hogyha orvos kerül a közeletrkbe, nem azt fogjátok nézni, hogy hány piercingje van vagy, hogy Mohamednek vagy Aloknak hívják...
Múltkor voltam üzleti úton egy Köln közeli kisvárosban, vagy 10ezren dolgoznak ott az ipartelepen, a saját kollégáim fele nem beszéli a németet, mert indiai, kóreai, szír, török. Na ők nem tetováltak vagy nem látható helyen. A németek igen. A Google szerint a környékbeli magánorvosi rendelők 100%ban nem német nevű orvos praktizál. ...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!