Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engednél meg a...

Hány évesen engednél meg a gyerekednek egy septum piercinget?

Figyelt kérdés
Ez olyasmi befordítós-eltüntethetős piercing fajta, aki nem tudná.

2017. nov. 26. 22:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%
Van piercingem, nem érzem, hogy igénytelen lennék. A fülbevaló meg a piercing ugyanaz a kategória... Én miután elballagott 8-ból megengedném.
2017. nov. 27. 10:34
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
14 volt én vittem el szalonba.Inkább elvittem minthogy valamelyik haverja elbarmolja.Egy évig volt érdekes azóta sincs, már 18 elmúlt.Fiúról van szó bár a kérdés szempontjából mindegy.
2017. nov. 27. 12:06
 23/35 anonim ***** válasza:
58%
En 21 vagyok, magam dontok mar rola h mit csinalok. Van koldok, felette egy mikrodermal, van nyelvpc, meg egy industrial.
2017. nov. 28. 10:34
 24/35 anonim ***** válasza:
90%
#16 az hogy mi szép és mi nem, szubjektív, nekem pont tetszenek a kitetovált lányok, attól hogy neked nem még nem lesznek RONDÁK, az meg főleg nem a te dolgod eldönteni hogy ki mit csinál a testével hogy NEKED tetsszen vagy akkor nekem jogom van odamenni anyámhoz hogy "ronda az arcod, azonnal plasztikáztasd meg hogy NEKEM tetsszen"?
2017. nov. 28. 17:29
 25/35 anonim ***** válasza:
64%
Akárhány évesen. A legtöbb munkahelyen úgysem nézik jó szemmel az ilyet, tehát ha ez a szíve vágya, csak a gyerekkor marad a megvalósításra.
2017. nov. 28. 21:23
 26/35 anonim ***** válasza:
83%

#20 ha szerinted valaki alsóbbrendű ember mert egy baradb fém van testében... nekem meg annyit érsz az ilyen gondolkodással mint egy útszéli csöves sem, lehetsz jó szakember de ilyen hozzáállással nem érsz semmit emberileg.

Jól esett? Naugye.

2017. nov. 29. 12:55
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem 17 evesen lett, mar elotte is szerettem volna, de anya akkor gondolts ugy hogy felnottem a feladathoz :D de nem csusztam le miatta az egyetemrol, sot azota jo par tetovalassal gazdagodtam, lediplomaztam, megcsinaltam a mesterszakot is es dolgozok :) a kutyat nem erdekli a piercingem (mondjuk a septumot azota kivettem), es a tetovalasaim sem :) Szoval ha a gyerekem azzal jonne hogy szeretne septumot 16 eves kora korul rabolintanek :) ki lehet venni, nyoma nem marad :)
2017. dec. 2. 16:08
 28/35 anonim ***** válasza:
17%
A Sok marha elronditja, eldeformalja magat, mert meg divat. Annak aki Amerikat emlegettee, lejart mar, most mind azert fizet, hogy eltuntesse oket. Az en borom es testem nem “muveszetre “ valo, annak ott van a vaszon. Belegondolok, az oregotthonokban mennyi plasztikazott, tetovalte ven emberek lesznek. Hat igen, ez a nemzedek a/lesz a legrondabb.
2017. dec. 3. 01:36
 29/35 anonim válasza:
16
2017. dec. 17. 21:57
 30/35 anonim válasza:
0%
16 eves korom ota akartam de fogszabim volt. Vegul 19 evesen elmentem es titokban megcsinaltattam. SENKI nem szolt be erte, csak dicsertek max. (Meg gimis vagyok) otthonra felhajtom, szuleim nem tudjak honapok ota, nem is fogjak egy ideig, egy ido utan meg mar mindegy :) “ha eddig ti nem vettetek eszre akkor mas se fogja”. Kepekrol meg photoshoppal kiszedem :D
2018. jan. 12. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!