Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz ötlet piercing szúratás...

Rossz ötlet piercing szúratás előtt kamu ékszert viselni és elhitetni a szülőkkel, hogy igazi?

Figyelt kérdés

Nagykorú vagyok már egy jóóóideje, dolgozom, gyakorlatilag magamat tartom el, de felsőoktatásban tanulok, az önellátásom csak akkor megoldott, ha kollégiumban élek. Ez viszont azt jelenti, hogy valahol tárolnom kell a cuccaim, amik nem férnek el a koliba, valahová mennem kell, ha nem lehetek a koliba (rezsicsökkentéses kiköltöztetés télen, random 5 nap random rendezvény miatt szállásoltatás a helyünkön, nyári koli kérvény elutasítása, stb.), tehát, ha nincs koli, akkor go haza.

Viszont anyám úgy áll hozzá, hogy "amíg nála élek..." és ő eléggé butthurt a testékszekrektől. Én meg szeretnék egy piercinget. Az orromba, tehát nem tudom rejtegetni. Nem tudom, hogy mennyire lenne kidobás-veszélyes cselekedet megcsináltatni, lévén, anyám kicsit... Hogy is mondjam... Nem normális. Szóval gondoltam előtte elkezdek kamu ékszert hordani, anyámnak a tudtára adom úgy, mintha igazi lenne, aztán ha hozzászokik, akkor megcsináltatom az igazit.

okt. 11. 18:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
"Ez itt egyértelműen arra megy ki, hogy semmiképp ne legyen kivágva otthonról egy szros piercing miatt, amíg tanul." - akkor meg bírja ki, amíg tényleg független lesz
okt. 12. 00:47
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
7es, nekem volt orrpiercingem, de kivettem. Semmilyen heg nyoma nem látszódott sosem. Egy pici szúrásról van szó, az azért be tud forrni. :D
okt. 12. 01:25
 13/36 anonim ***** válasza:
47%
Valószínű nagyon le leszek pontozva. Én nem állítanám a gyerekemet ilyen ultimátum elé, ha akarja csinálja. Viszont: pl. Imádom Tóth Andit, egy gyönyörű nő, ha én lennék a párja engem biztos, hogy zavarna az a bisz-b@sz ami az orrából lóg.
okt. 12. 01:25
 14/36 anonim válasza:
28%
Nem is értem!Ha van kamu piercing (amit ha hazamegy kiszedi) minek az igazi?Meg egyáltalán minek a piercing?
okt. 12. 02:49
 15/36 anonim ***** válasza:
25%

Soha nem ertettem a pircingek lenyeget, max annyit latok benne mint a tetovalasokban valaki bekeres rajtad.

Sztem ha a anyuddal jó viszinyt szeretnel akkor hanyagold, azt a par evet kibirod amedsig lesz sajat lakasod alberleted stabil munkad.

okt. 12. 05:33
 16/36 anonim ***** válasza:
28%
Az. Gyerekes ötlet
okt. 12. 06:00
 17/36 anonim ***** válasza:
36%
Hülyeség. Ehelyett döntsd el, hogy kiállsz magadért és közlöd, hogy neked piercing kell, vagy kibirod a piercing nelkul, amíg el nem költözöl otthonról. Amúgy nem ártana picit vissza venni a hatalmas arcodbol, mert elég nevetséges, hogy anyádat nem normálisnak tartod, de az azért jó, hogy eltart, van hova hazamenni, van aki segit.
okt. 12. 07:23
 18/36 anonim ***** válasza:
28%
Ha neked annyira fontos az a nyamvadt piercing, hogy kirúgasd magad miatta otthonról hát hajrá!
okt. 12. 07:37
 19/36 anonim ***** válasza:
27%
Mucika, akkor tartod el magad amikor már külön albérletben élsz, és nem kell hazaszaladgálnod.
okt. 12. 08:13
 20/36 anonim ***** válasza:
1es és 4es...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Szövegértés és logikai 0.
okt. 12. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!